akik nem összvonulatot néznek...olyanok mint móricka.mindenről orbán jut eszükbe :)
akik nem összvonulatot néznek...olyanok mint móricka.mindenről orbán jut eszükbe :)
Gondoltam én jobb, ha nem szólók. :)
Nincs értelme ezeken pörögni, politikusnál mocskosabb féreg kevés van a világon. Két szavaztért az összes az anyját is eladná. Amit kérdez azt is fenntartásokkal kell kezelni, akkor nagy meglepetések nem érnek.
Amúgy pedig idealizálni sincs értelme, hogy a jók meg a rosszak stb max addig amíg a dolgok mélyére nem nézel.
ehhez most nekem kéne kódfejtő :o)
nem értelek.
mi hord félre ?
tényleg kivívtad.
te egyedi eseteket ragadsz ki és nem az összvonulatot nézed.
Igen pl Pozsgay elvtárs ha jól emlékszem a nevére aki Viktor nagy cimbije, előtte pedig Mszmp Kb tag , vagy mást ne mondjak pl Viktor aki szintén Kisz titkár volt ha jól csalódom ott még Gyurcsánnyal voltak "elvársak" mert akkoriban még ő is a Kiszben nyomta. Hiába az új idők új szemléletet követelnek. :)
nyilvánosságra hoznák az ügynöklistákat kiderülne vsz, hogy a nagy pártok törzsállománya kézen közön kötődött az előző rendszerhez.
Nem véletlenül fosnak ettől.
Már persze aki nem tudta a rendszerváltás körüli zűrzavarban eltűntetni az aktáját.
%-osan kicsit egyértelmű a különbség !
lásd. pártokban ejtőernyi.
de a legnyagobb bajom a szabadrablás, ahogy és amit ezek műveltek.
de ebbe nem akarok itt belemenni.
aki itt élt felnőttként az elmúlt húszegynéhány évben és nemcsak kinézett közben a fejéből az tudja miről beszélek.
Na ja csak az a parányi bökkenő, hogy ilyen "ejtőernyősöket" találsz bőven a többi pártban is, vagy a holdudvarukban.
Érdekes gondolatok vannak itt a topikodban csak ahogy az utsó 10-20 hozzászólást átfutottam.
Nem merek reagálni, mert nem állsz velem többet szóba ha leírom ezekről az őszinte véleményem. :)
akkor konkrétan :o)
karvalits sztem elnök akar lenni.
és ezért (vagy másért) kamatot fog vágni ő is legközelebb.
szvsz !
bocs de gyorsan írok és elütök felcserélek néha.
igen, régi öregek ilyenek voltak.
én azt tapasztalom, hogy most nagyon sok fiatalt lehet megvezetni.
huszonéveseket, akik nem éltek vagy még kicsik voltak és nem tapasztaltak semmit se a szocializmusból sem nemhogy az átalakulás éveiből.
mármint amikor az mszmp-sek átalakultak ...
mert akkor tudhatnának ezt-azt és felcsillanna néha a szemük hogy né ezt a figurát már láttam valahol ... anno nem ő volt a kisztitkár, no az meg a pártbizalmi, az meg ott munkásőr volt, most meg nagyvállalkozó, amaz meg miniszterből lett főmuftimilliárdos.
az meg a főtitkár elvtárs helyettesének az unokahúgának volt a szeretőjének a feleésge és nézz már azóta is a bkv-nál "dolgozik"-
á, szóval ezek a butus fiatalok, de egészebn a harmincasok is, mert ők is csak sihederek voltak anno és akkor más érdekelte őket - szóval ezek butus fiatalok nagyon könynen megvezethetők.
az utolsó mondatrészt már átadtam a kódfejtő munkatársaknak :)
nagyon nem tetszik ahogy belevettek a forintba.
nagyon nem.
pedig a pozimnak jót tesz.
de én mégiscsak az összképet nézem és az összahtást, és az országnak, kis hazánknak nem tenne jót most egy brutál forinterősödés ...
hacsaknem alkalmat nyújtana arra hogy vágjanak végre, de brutált abban is :o)
karvalyban bízakodom, mert sztem elnök ara lenni ;o)
ne felejtsük el a rögzülést az emberekben:
-nagymamám ha távirat jött már sírt..még az sem tudta mi van benne..mertáltalában gyászhír volt..vagy dísztávirat de azt a póstás előre mondta.. ha valakit telefonon kerestek..akár a munkahelyén..akkor összeszorult a gyomra..
A tévé mindig megmondta a frankót.. régi öregek mindig úgy igazolták az állításukat " a tévébe is bemondták"...
igen..régi elvem élj úgy ne kelljen hazudnod...hál' isten megtehetem.
teljesen természetes, hogy a tranzi adót át kell hárítani, sőt ! ha idejön ez a pénz parkolni, akkor **** gyorsan kamatot kell vágni és lehet MNB-s tranzi adót emelni is.
vagy ha idejön ez a pénz, akkor minek nekünk imf-hitel ? minek is ?
veszélyes ha idejön.
nem lenne szabad ennyi kamatot fizetni. nagyon nem.
ez bűn. mocsokság bizonyos mnb-sek részéről és hazaárulás.
ez nem az árstabilitásról szól.
régen nem.
lásd. usa.
lásd. ekb.
csak nehogy idejöjjön egy része ennek a pénznek a 7%-os kamatra, amit hazaáruló simor vígan nyújt a külföldnek hiszen nem a saját kontója, hanem a mienk, minden magyaré (ő nem az).
csak annyit írtam hogy nem hazudnék.
se mint újságíró.
se mint tescós árufeltöltő.
nos, az asszonyok már csak iylenek :o)
:-) Miért gondolod hogy ott nem sérülne az igazság érzeted?:-) Egy barátom redőr századosként nem bírta megszokni hogy más a hétköznapi munka és azok az elvek amit tanult az oskolában amiket magánemberként is közel érzett magához. Vízszerelőként dolgozik, a hétkönapok nyugodtabbak a pénz kevesebb, az asszony ostorozza miatta.