pancsyt former sem kedvelte
főleg az srv business miatt
pancsyt former sem kedvelte
főleg az srv business miatt
Ha ez Deák Ferenc akkor tanulj történelmet is.
Ez maga von Bismarck herceg képe...
Te is Ede vagy! Gondolom ez egyértelmű. Egyébként voltam én már itt mindenki (még Csabika is), csak akasztott ember nem(de még lehetek). Lupin meg ideges, mert gondolom bevásárolt E-kakiból oszt nem bírja feszkót.
A klónok pozitív megerősítésként elkezdenek egymással társalogni. Ósdi trükk.
Panni mögött ha jól emlékszem ott egy Albrecht Otto is...ennyinek azért elégnek kellene lenni hogy messziről kerülje az ember.
sztm tedd be Bismarck képét :))) olyan felhasználó van :)
Már mondtam, hogy nem ismerem a Ede úrat, de biztos jó fej ha ennyire utálod...
De jó neked! Te már megtaláltad magadat ahogyan olvasom. Sokat köszönhetsz Lupinnak. Én még keresem magamat!
Nekem nem akar senki sem segíteni?
Köszönöm a választ, de azért itéletnapig nem várhatnak, bevétel meg semmi, srv meg csak gyülik, pénz füstöl.. szerintem semmivel sem jobb mint az E-kaki , de ez csak az én véleményem.
Ede stílus. Totál kiesett a szerepből.
Mi van Ego-Ninja ? Kérdésemre válasz? Látom nem az árfolyam akadt ki, hanem Te (már megint, és remélem nem utoljára ). Múltkor, a nyereségnél is nagyobb örömet szerzet számomra, az ahogy elképzeltem a fejed duzzogás közben... Egyébként Te szoktál tenyérből jóslást is vállalni, mert ha igen, akkor köszönöm nem kérnék belőle....
Pápá Jeremie. De azzal a hírrel is megtömtek pár libát.
akkoriban mikor bejegyeztettek egy céget Soós lakásába (Jeremiehez?) még nem volt semmi fidesz kritika
Ez megint az Ede.
Ha ideges lesz, kiesik a szerepből.
"and I thought of all the bad luck,
And the struggles we went through
And how I lost me and you lost you"
Ez megint Ede stílusa.
Szerintem nem én vagy. Keressed tovább magadat még én sem találtam meg magamat.