Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#531041 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531035

Te is Ede vagy! Gondolom ez egyértelmű. Egyébként voltam én már itt mindenki (még Csabika is), csak akasztott ember nem(de még lehetek). Lupin meg ideges, mert gondolom bevásárolt E-kakiból oszt nem bírja feszkót.

#531039 nembuksz Előzmény: #531017

Panni mögött ha jól emlékszem ott egy Albrecht Otto is...ennyinek azért elégnek kellene lenni hogy messziről kerülje az ember.

#531035 nembuksz Előzmény: #531031

De jó neked! Te már megtaláltad magadat ahogyan olvasom. Sokat köszönhetsz Lupinnak. Én még keresem magamat!

Nekem nem akar senki sem segíteni?

#531034 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531017

Köszönöm a választ, de azért itéletnapig nem várhatnak, bevétel meg semmi, srv meg csak gyülik, pénz füstöl.. szerintem semmivel sem jobb mint az E-kaki , de ez csak az én véleményem.

#531031 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531025

Mi van Ego-Ninja ? Kérdésemre válasz? Látom nem az árfolyam akadt ki, hanem Te (már megint, és remélem nem utoljára ). Múltkor, a nyereségnél is nagyobb örömet szerzet számomra, az ahogy elképzeltem a fejed duzzogás közben... Egyébként Te szoktál tenyérből jóslást is vállalni, mert ha igen, akkor köszönöm nem kérnék belőle....

#531028 exmnbs1 Előzmény: #531023

akkoriban mikor bejegyeztettek egy céget Soós lakásába (Jeremiehez?) még nem volt semmi fidesz kritika

#531024 exmnbs1 Előzmény: #531021

"and I thought of all the bad luck,

And the struggles we went through

And how I lost me and you lost you"

Re: Libatömés

#531019 exmnbs1 Előzmény: #531018

mi újság a kp pozícióval?

még mindig irreleváns mert okt 24 messze van?

"elfogyott a pénz, elfogyott a türelem"