aztán a szerződéskötést is, másmilyen fogadtatásra számítottak szvsz
aztán a szerződéskötést is, másmilyen fogadtatásra számítottak szvsz
A hitel bejelentésére azért nem zuhant egyből..(csökkentgetett) nézz utána, 2000-re visszament egy nagyon kis ideig utána 1900-1800 környékén toporgott...amikor nyaralni mentem 1750 körül volt odafele úton még kaptam sms-t 1800 ról (na az volt az utolsó azon a szinten, pedig Lupin azt mondta, hogy ott fog toporogni, de hát nem ez az első eset, hogy nem volt igaza :-), na meg nem is az utolsó..
Szóval kb annyi a helyzet ha nem jutnak lóvéhoz a kintlévőségekből és/vagy hitelből akkor nagy a gáz már rövid távon, szállítók , kötvénylejáratok pl.
Hitelt nem tudom elképzelni lehívják és azonnal a cég nem jelenti be, mert már a tárgyalásokat is nagy örömmel közölték mindenféle időpontokkal szerz kötésre , lehívásra. Persze ettől lehet, hogy én nem tudom elképzelni.
nem fontos a szimpátia és nekem nem kell bebizonyítani azt sem, hogy nem ragadtál be. Én is jól alszom, akkor is, ha valóban nyertél.
Te barátom, továbbra sem szimpatizálsz velem, de nem baj, ettől én még jól alszom, oszt még Estar nevű kutyám is prémium kalyát kap..(még egy ideig..)
én úgy emlékszem a hitel bejelentésére egyből zuhant
hogy ilyen szintekre visszament volna arra nem
jövő héten jó alacsony áron lehet majd a határidőt átkötni
szokás szerint
Volt az több pakk is, ha jól emlékszem 1637, meg 1882 limites napokon... és mennyire ment fel ? 208x? na nem állítom, hogy én ott adtam el mindet, sőt!!! (viszont 2000 felett nem vettem) de már akkor mondtam, hogy a nagy happy-ben is van stop... mikor bejelentették a hitelt akkor vettem 1950-en, meg 1977-en, (hogy minek) de mint akkor egyből írtam csak óvatosan.. na azokon buktam minimálisat, de összeségében azért nyereségesnek mondható a buli.(egyébként nem fogsz meg, mert mivel nem hazudok, ezért könnyű helyzetben vagyok, nem kell emlékeznem, mikor kinek mit hazudtam, a memóriám meg jó még... oszt ex keresgélhet visszafelé, sok sikert neki)
Nem kell sokat várni és lesznek itt is 10 Ft-os beker árak.
itt a fórumon nem
de a bennfenteseknek annyiért (is)van
csak a vételeket hangoztattad, nyilván nem véletlenül. :) Ill. utólag célozgattál rá, hogy te menő vagy, és valójában mindent eladtál nyerőben. DE konkrét számokat azért csak nem mertél leírni. :) Pepegtető stílus egy az egyben :)
A csődsprirál esetén felesleges dolog a reménykedés. Az már fizika, mint az örvény és gravitáció.
Na ja, vitatják, meg nem ismerik el.. én se ismerem el a gázszámlám meg vitatom is ... és? mi lesz az eredménye? max befagy a seggem (viszont én előnyősebb helyzetben vagyok, mert van pénzem másik megoldásra, az önkormiknak meg a csupasz fenekük van jelen pillanatban, és az is befog fagyni!!)
én is pontosan tudom. Attól, mert nem röfögök itt óránként, olvaslak ;) És ilyen aktív árfolyammozgás mellett pl. 1420 bizony 1500 körülinek minősül, már csak azért is, mert azt írtad, nem egy tételben vettél mindent, fura is lenne, ha nem min. 3 pakkra osztottad volna ;)
először is a lehívást az egyes újságok kész tényként tálalták
másodszor pedig sok a kötelezettség, annyit lehet tudni Soós nyilatkozatból, hogy 4.5m EUR kell RESZ eszköz lezárásra
továbba a vevői lejárt kb 8,5m, a szállítói nagyságrendje nem ismeretes kivéve E-ON
"könyvvizsgálót nem nehéz váltani"
A piac azonnal lereagálná a dolgot. Olyan üzenetértéke lenne, mint amikor Gizike nemigondozót vált.
és azt is tudod mikor adtam el? ugye nem! (barátom, mielőtt leírsz valamit, gondolkozzál!), ja és rosszul emlékszel volt ott 14xx is! 1380-ért nem kaptam... (egyébként Ex pontosan tudja mikor regisztráltam ide,majd ő elmondja a történetet..)
Engem mindig érdekel az ha vmi körül ennyire rossz a hangulat, ha látnám, hogy innen már nagyobb az esély a javulásra mint a tovbb romlásra.
Csak hát kellene vmi kapaszkodó. Legalább értelmes nyilatkozatok vagy vmi. Mert így elég necces bepróbálkozni.
Pl a hitelt le tudnák hívni az is dobhatna egyet rajta.
Joepappa: gondolom egy politikai döntés lesz valahol felsőbb szinteken ki lehet e fizetni vagy sem, Közgép munkáira biztos lesz pénz 1 napon belül mindig. :)