Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#530959 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530954

A hitel bejelentésére azért nem zuhant egyből..(csökkentgetett) nézz utána, 2000-re visszament egy nagyon kis ideig utána 1900-1800 környékén toporgott...amikor nyaralni mentem 1750 körül volt odafele úton még kaptam sms-t 1800 ról (na az volt az utolsó azon a szinten, pedig Lupin azt mondta, hogy ott fog toporogni, de hát nem ez az első eset, hogy nem volt igaza :-), na meg nem is az utolsó..

#530958 banyaiz Előzmény: #530942

Szóval kb annyi a helyzet ha nem jutnak lóvéhoz a kintlévőségekből és/vagy hitelből akkor nagy a gáz már rövid távon, szállítók , kötvénylejáratok pl.

Hitelt nem tudom elképzelni lehívják és azonnal a cég nem jelenti be, mert már a tárgyalásokat is nagy örömmel közölték mindenféle időpontokkal szerz kötésre , lehívásra. Persze ettől lehet, hogy én nem tudom elképzelni.

#530957 rbbj11 Előzmény: #530955

nem fontos a szimpátia és nekem nem kell bebizonyítani azt sem, hogy nem ragadtál be. Én is jól alszom, akkor is, ha valóban nyertél.

#530955 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530948

Te barátom, továbbra sem szimpatizálsz velem, de nem baj, ettől én még jól alszom, oszt még Estar nevű kutyám is prémium kalyát kap..(még egy ideig..)

#530954 exmnbs1 Előzmény: #530952

én úgy emlékszem a hitel bejelentésére egyből zuhant

hogy ilyen szintekre visszament volna arra nem

#530952 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530944

Volt az több pakk is, ha jól emlékszem 1637, meg 1882 limites napokon... és mennyire ment fel ? 208x? na nem állítom, hogy én ott adtam el mindet, sőt!!! (viszont 2000 felett nem vettem) de már akkor mondtam, hogy a nagy happy-ben is van stop... mikor bejelentették a hitelt akkor vettem 1950-en, meg 1977-en, (hogy minek) de mint akkor egyből írtam csak óvatosan.. na azokon buktam minimálisat, de összeségében azért nyereségesnek mondható a buli.(egyébként nem fogsz meg, mert mivel nem hazudok, ezért könnyű helyzetben vagyok, nem kell emlékeznem, mikor kinek mit hazudtam, a memóriám meg jó még... oszt ex keresgélhet visszafelé, sok sikert neki)

#530948 rbbj11 Előzmény: #530940

csak a vételeket hangoztattad, nyilván nem véletlenül. :) Ill. utólag célozgattál rá, hogy te menő vagy, és valójában mindent eladtál nyerőben. DE konkrét számokat azért csak nem mertél leírni. :) Pepegtető stílus egy az egyben :)

#530946 Arsene Lupin Előzmény: #530911

A csődsprirál esetén felesleges dolog a reménykedés. Az már fizika, mint az örvény és gravitáció.

#530945 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530935

Na ja, vitatják, meg nem ismerik el.. én se ismerem el a gázszámlám meg vitatom is ... és? mi lesz az eredménye? max befagy a seggem (viszont én előnyősebb helyzetben vagyok, mert van pénzem másik megoldásra, az önkormiknak meg a csupasz fenekük van jelen pillanatban, és az is befog fagyni!!)

#530944 rbbj11 Előzmény: #530940

én is pontosan tudom. Attól, mert nem röfögök itt óránként, olvaslak ;) És ilyen aktív árfolyammozgás mellett pl. 1420 bizony 1500 körülinek minősül, már csak azért is, mert azt írtad, nem egy tételben vettél mindent, fura is lenne, ha nem min. 3 pakkra osztottad volna ;)

#530942 exmnbs1 Előzmény: #530939

először is a lehívást az egyes újságok kész tényként tálalták

másodszor pedig sok a kötelezettség, annyit lehet tudni Soós nyilatkozatból, hogy 4.5m EUR kell RESZ eszköz lezárásra

továbba a vevői lejárt kb 8,5m, a szállítói nagyságrendje nem ismeretes kivéve E-ON

#530941 Arsene Lupin Előzmény: #530904

"könyvvizsgálót nem nehéz váltani"

A piac azonnal lereagálná a dolgot. Olyan üzenetértéke lenne, mint amikor Gizike nemigondozót vált.

#530940 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530931

és azt is tudod mikor adtam el? ugye nem! (barátom, mielőtt leírsz valamit, gondolkozzál!), ja és rosszul emlékszel volt ott 14xx is! 1380-ért nem kaptam... (egyébként Ex pontosan tudja mikor regisztráltam ide,majd ő elmondja a történetet..)

#530939 banyaiz Előzmény: #530925

Engem mindig érdekel az ha vmi körül ennyire rossz a hangulat, ha látnám, hogy innen már nagyobb az esély a javulásra mint a tovbb romlásra.

Csak hát kellene vmi kapaszkodó. Legalább értelmes nyilatkozatok vagy vmi. Mert így elég necces bepróbálkozni.

Pl a hitelt le tudnák hívni az is dobhatna egyet rajta.

Joepappa: gondolom egy politikai döntés lesz valahol felsőbb szinteken ki lehet e fizetni vagy sem, Közgép munkáira biztos lesz pénz 1 napon belül mindig. :)