a nyeretlen is ő
rohadjak meg, de 50Fton vennék néhányat.... Én azért remélem, hogy nem lesz ilyen szintű dráma...
Cserélj nick-et. Így ATL környékén elég fura a Tiéd olvasni.
Attól, hogy szívtak eddig is a kisbüfik, még jöhet egy újabb tizedelés. Liba pedig mindig lesz.
Esélytelen a soft landing. Csúnya zuhanást tippelek.
"7K-t az tud mutatni, akinek van annyi"
Megint a szokásos hozzá nem értésedből fagadóan írsz baromságokat.
melyik 23án?
túl sokáig nem mehet a sunnyogás Flash esetleges hiánya esetén, lassan aktuális H1
Auditált mérleget nehéz, leginkább a Deloitte miatt
Nézd sztm már itt megszívták a kisbüfik...Azért remélem nem lesz forintozós papír..
Más szándékok vannak. Többféle végjáték is lehetséges, de szerintem a kisbüfik mindegyiket megszívják.
az egyre cikibb, legalább hamisítan valamit nagyábolit :)
az sincs
Az IMF tárgyalást azt inkább hagyjuk... remek politukasaink nem is akartak, és hacsak valami hatalmas kényszerítő erő nem jelentkezik, nem is fognak idén megállapodni az IMF-el. Egyébként kuszaszeműéket egy valamit magára adó Szabolcsi kicskomába sem engednék be... komoly ember ezekkel nem ül egy asztalhoz.
Egyébként én már 15 éve , a kutyám meg 3 éve nem hiszi el egy szavukat sem ..... Pedig nem mindig hazudnak szándékosan, sokszor csak pusztán dilletánsok.. (oszt engem vádolnak itt jobboldalisággal, mikor már az oviban is vörös csillag volt a jelem, legalábbis kiscsoportban,mert középsőbe sarló, aztán pedig jött a kalapács)