Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#530911 Kissherceg Előzmény: #530906

rohadjak meg, de 50Fton vennék néhányat.... Én azért remélem, hogy nem lesz ilyen szintű dráma...

#530906 Arsene Lupin Előzmény: #530898

Attól, hogy szívtak eddig is a kisbüfik, még jöhet egy újabb tizedelés. Liba pedig mindig lesz.

Esélytelen a soft landing. Csúnya zuhanást tippelek.

Re: Libatömés

#530905 nembuksz Előzmény: #530841

"7K-t az tud mutatni, akinek van annyi"

Megint a szokásos hozzá nem értésedből fagadóan írsz baromságokat.

#530902 exmnbs1 Előzmény: #530864

melyik 23án?

túl sokáig nem mehet a sunnyogás Flash esetleges hiánya esetén, lassan aktuális H1

#530897 Arsene Lupin Előzmény: #530890

Más szándékok vannak. Többféle végjáték is lehetséges, de szerintem a kisbüfik mindegyiket megszívják.

#530892 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530888

Az IMF tárgyalást azt inkább hagyjuk... remek politukasaink nem is akartak, és hacsak valami hatalmas kényszerítő erő nem jelentkezik, nem is fognak idén megállapodni az IMF-el. Egyébként kuszaszeműéket egy valamit magára adó Szabolcsi kicskomába sem engednék be... komoly ember ezekkel nem ül egy asztalhoz.

Egyébként én már 15 éve , a kutyám meg 3 éve nem hiszi el egy szavukat sem ..... Pedig nem mindig hazudnak szándékosan, sokszor csak pusztán dilletánsok.. (oszt engem vádolnak itt jobboldalisággal, mikor már az oviban is vörös csillag volt a jelem, legalábbis kiscsoportban,mert középsőbe sarló, aztán pedig jött a kalapács)