Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#530779 Euroman Előzmény: #530773

én 2,5 évig 38 és 40 éves korom között toltam neki....elején sumákoltam a korommal, de mikor kiderült, annyira nem zavarta...szép emlékeim maradtak:)))))

#530757 Euroman Előzmény: #530733

ezt sem írom alá....volt 15 évvel fiatalabb barátnőm (szeretem a fiatal nőket), aki itt szerzett környezetvédelmi mérnöki diplomát, végzés után kiment Angliába, és már 7 éve folyamatosan a szakmájában dolgozik...vannak már gyerekei, házat vett, és a soproni diploma ehhez bőven elég volt

#530749 rbbj11 Előzmény: #530746

hät, a bécsi enyhén túlterhelt, de magam is le vagyok döbbenve, miért nem javítják meg. De az összes többi autópályára nem igaz.

No meg nézd meg a két ország autópályáinak forgalma közti különbséget

mikor lesz mär 200 az är…

#530748 rbbj11

mikor lesz mär 200 az är? olyan sokäig tart... :(

#530741 rbbj11 Előzmény: #530739

kár összehasonlítani Európa egyik leggazdagabb és leginkább jóléti államát a magyar ugarral

Ha jövök hazafele a "sóg…

#530739 Kiss Zoltán

Ha jövök hazafele a "sógoroktól" biciklivel onnan tudom ,hogy újra itthon vagyok,hogy ráz a bringa! :-)

#530733 rbbj11 Előzmény: #530723

tudod földi.... :) De azt aláírom, h. Soproni Egyetemnek nem túl sok értelme van...mondjuk ált az egyetemi képzések többségének nincs értelme, az innovációmentes, csak lexikális tudásra épitö magyar képzéseknek különösen nulla a hasznuk.

#530730 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530723

Szerintem az egész országnak jobb lenne Ausztriához tartozni, Sopron és környéke még csak-csak kéne az osztrákoknak, na de az egész kupira biztos nincs szükségük...

#530723 Euroman Előzmény: #530706

és pesten minek? Sopron forever....csak az a baj, hogy az 1921-es szavazást elcsalták, jobb lett volna Ausztriához tartozni!

#530711 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530699

Gazdaságtalan politikánk következő győzelme az lesz, hogy lám lám 100%-al tudtuk csökkenteni(és ezen a ponton sikerült megvalósítani a kommunizmust) a közintézmények energia, víz stb, költségeit, vége az extra profitot bezsebelő rohadt kapitalista cégek uralmának (ja, hogy nincs fűtés, villany, víz, telefon, internet, ....kérem a szabadságharcunk végső gyözelmének kivívásához némi áldozatot minden (fülke)forradalmár vállalhat)

ez a harc lesz a végső...