én 2,5 évig 38 és 40 éves korom között toltam neki....elején sumákoltam a korommal, de mikor kiderült, annyira nem zavarta...szép emlékeim maradtak:)))))
én 2,5 évig 38 és 40 éves korom között toltam neki....elején sumákoltam a korommal, de mikor kiderült, annyira nem zavarta...szép emlékeim maradtak:)))))
Mit nem adnék egy 15-el fiatalabbért....... Most lenne 18.
nem kell védeni tolvaj sógorékat... :)
ezt sem írom alá....volt 15 évvel fiatalabb barátnőm (szeretem a fiatal nőket), aki itt szerzett környezetvédelmi mérnöki diplomát, végzés után kiment Angliába, és már 7 éve folyamatosan a szakmájában dolgozik...vannak már gyerekei, házat vett, és a soproni diploma ehhez bőven elég volt
hät, a bécsi enyhén túlterhelt, de magam is le vagyok döbbenve, miért nem javítják meg. De az összes többi autópályára nem igaz.
No meg nézd meg a két ország autópályáinak forgalma közti különbséget
azért ez az autópályára fordítva igaz... :)
Ez igaz,meg azért így is szeretem!
kár összehasonlítani Európa egyik leggazdagabb és leginkább jóléti államát a magyar ugarral
Ha jövök hazafele a "sógoroktól" biciklivel onnan tudom ,hogy újra itthon vagyok,hogy ráz a bringa! :-)
tudod földi.... :) De azt aláírom, h. Soproni Egyetemnek nem túl sok értelme van...mondjuk ált az egyetemi képzések többségének nincs értelme, az innovációmentes, csak lexikális tudásra épitö magyar képzéseknek különösen nulla a hasznuk.
Szerintem az egész országnak jobb lenne Ausztriához tartozni, Sopron és környéke még csak-csak kéne az osztrákoknak, na de az egész kupira biztos nincs szükségük...
Hátha egy bejön!:)
és pesten minek? Sopron forever....csak az a baj, hogy az 1921-es szavazást elcsalták, jobb lett volna Ausztriához tartozni!
És mit csinálsz, küldesz neki néhány fárasztó viccet? :-)
Művészetre sincs szüksége a mi dicső jogász?-paraszt! kormányunknak...
Gazdaságtalan politikánk következő győzelme az lesz, hogy lám lám 100%-al tudtuk csökkenteni(és ezen a ponton sikerült megvalósítani a kommunizmust) a közintézmények energia, víz stb, költségeit, vége az extra profitot bezsebelő rohadt kapitalista cégek uralmának (ja, hogy nincs fűtés, villany, víz, telefon, internet, ....kérem a szabadságharcunk végső gyözelmének kivívásához némi áldozatot minden (fülke)forradalmár vállalhat)
ez a harc lesz a végső...
Elsőként az Alkalmazott Művészeti Intézet tömbjét, majd az Erzsébet utcai közgazdaság-tudományi kart érintette az „áramtalanítás".
http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/nyme_kikapcsoltak_az_aramot/2288791/
Csak tudnám, hogy miért kell Sopronban is közgazdászokat képezni.