Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#530671 Dicsák Előzmény: #530668

Én magam vagyok a télapó, de most virgács helyett jó vastag jégcsapokat fogok hozni :-))

Re: Jó is a fecsegés

#530670 Dicsák Előzmény: #530660

Majd mikor jönnek a hidegek, és a fenekeken keletkezett jégcsapokat elkezdik feldugdosni a lézerjanik seggébe, na akkor bizonyára fel fognak gyorsulni az események :)

#530660 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530653

Az önkormik akkor is bambán néznének, ha nem szerelnék le az eszközöket (mondjuk a nép nevében államosítják őket, ebben az országban bármi megtörténhet, a szomszédosban is gondolom, bár abban nem vagyok biztos) ugyanis még gázra sincs pénzük, az üzemeltetés egyéb költségeiről nem is beszélve.... Szóval sok-sok jégcsap fog keletkezni, sokak fenekén a télen, vagy előbb... A fütési szezon kezdetén, illetve elötte egy picikével azért felgyorsulnak majd az események (40 fokban könnyű pofázni, majd mikor jönnek a hidegek...)

#530656 exmnbs1 Előzmény: #530647

ez igaz az E-Star szolgáltatás díjára de a visszakért "koncessziósdíj" forrását is meg kéne találniuk

#530654 Dicsák Előzmény: #530653

Önkormik tartozásért cserébe nem fognak még berendezést is kapni, abban biztos vagyok. Azt viszik majd a hitelezők, ha ez a legrosszabb verzió lesz végül.

#530653 Dicsák Előzmény: #530649

Mindenkinek van vaj a füle mögött.

Kérdés, hogy kinek lesz "igaza" végül.

Kíváncsi leszek, ha az E-Star leszereli (vagy a végelszámoló?) az eszközeit, akkor kire fognak bambán nézni az önkormik :)

#530649 exmnbs1 Előzmény: #530647

az e-star pedig a román fejlesztésre kibocsátott kv-ek árát tette máshova

#530647 Dicsák Előzmény: #530644

"A Szociál Liberális Szövetséghez tartozó alpolgármester ugyanis úgy véli, az önkormányzat felelőtlenül elköltötte azt a pénzt, amellyel a E-Star szolgáltatásait kellett volna kifizetnie. Ciotlăuş azt követően fordult a kormánybiztoshoz, hogy részt vett a 13 melegvíz nélkül maradt lakótársulás elnökeivel tartott találkozón. "

#530643 Dicsák Előzmény: #530614

Ki kellene csengetniük a lóvét, nem azt domborítani, hogy az EStar felhalmozott egy csomó adósságot E.On felé.

Olyan színben akarják feltüntetni az egészet, mintha közük nem lenne hozzá. Az anyag nem vész el, csak átalakul. A gáz valahol átalakult hővé, gondolom nem SCS kocsijában..

#530614 Lxrose Előzmény: #530612

A viccben lévő "bátor lovat" példaként hozva valóban nem, de nekem nem az jön le a cikkből, hogy a városvezetés ura a helyzetnek és napokon belül megoldják az ügyet.

#530612 exmnbs1 Előzmény: #530606

úgy tűnik belőle ha az e-star leszereli a Hw-ét az sem fenyegetettség nekik

#530596 Ricsi Előzmény: #530595

Mondjuk azt jelentené, hogy a maradék pénzt így viszik el 1 szerződéssel :D

"Három kaszás az árfolya…

#530595 Kiss Zoltán

"Három kaszás az árfolyam" Csipném ha a MOL a STRABAG neve mellett az E-STAR neve is ott

lenne a VIDI mezén -az azért rosszat nem jelentene. :)

#530590 Arsene Lupin Előzmény: #530589

Hát ha ott akar ülni a zuhanó Trabantban, akkor vagy kaszkadőr, vagy mazochista, vagy pedig .... Állampolgári joga, a Lajos is megmondta.