Én magam vagyok a télapó, de most virgács helyett jó vastag jégcsapokat fogok hozni :-))
Én magam vagyok a télapó, de most virgács helyett jó vastag jégcsapokat fogok hozni :-))
Majd mikor jönnek a hidegek, és a fenekeken keletkezett jégcsapokat elkezdik feldugdosni a lézerjanik seggébe, na akkor bizonyára fel fognak gyorsulni az események :)
Nem lesz lehetősége az E-Starnak leszerelni bármit is.
Az önkormik akkor is bambán néznének, ha nem szerelnék le az eszközöket (mondjuk a nép nevében államosítják őket, ebben az országban bármi megtörténhet, a szomszédosban is gondolom, bár abban nem vagyok biztos) ugyanis még gázra sincs pénzük, az üzemeltetés egyéb költségeiről nem is beszélve.... Szóval sok-sok jégcsap fog keletkezni, sokak fenekén a télen, vagy előbb... A fütési szezon kezdetén, illetve elötte egy picikével azért felgyorsulnak majd az események (40 fokban könnyű pofázni, majd mikor jönnek a hidegek...)
Nem Trabant ez!
Lovasszán! A havas hegyoldalon lefelé könnyebb haladni.
ez igaz az E-Star szolgáltatás díjára de a visszakért "koncessziósdíj" forrását is meg kéne találniuk
Önkormik tartozásért cserébe nem fognak még berendezést is kapni, abban biztos vagyok. Azt viszik majd a hitelezők, ha ez a legrosszabb verzió lesz végül.
Mindenkinek van vaj a füle mögött.
Kérdés, hogy kinek lesz "igaza" végül.
Kíváncsi leszek, ha az E-Star leszereli (vagy a végelszámoló?) az eszközeit, akkor kire fognak bambán nézni az önkormik :)
az e-star pedig a román fejlesztésre kibocsátott kv-ek árát tette máshova
"A Szociál Liberális Szövetséghez tartozó alpolgármester ugyanis úgy véli, az önkormányzat felelőtlenül elköltötte azt a pénzt, amellyel a E-Star szolgáltatásait kellett volna kifizetnie. Ciotlăuş azt követően fordult a kormánybiztoshoz, hogy részt vett a 13 melegvíz nélkül maradt lakótársulás elnökeivel tartott találkozón. "
Ki kellene csengetniük a lóvét, nem azt domborítani, hogy az EStar felhalmozott egy csomó adósságot E.On felé.
Olyan színben akarják feltüntetni az egészet, mintha közük nem lenne hozzá. Az anyag nem vész el, csak átalakul. A gáz valahol átalakult hővé, gondolom nem SCS kocsijában..
A viccben lévő "bátor lovat" példaként hozva valóban nem, de nekem nem az jön le a cikkből, hogy a városvezetés ura a helyzetnek és napokon belül megoldják az ügyet.
úgy tűnik belőle ha az e-star leszereli a Hw-ét az sem fenyegetettség nekik
Mondjuk azt jelentené, hogy a maradék pénzt így viszik el 1 szerződéssel :D
"Három kaszás az árfolyam" Csipném ha a MOL a STRABAG neve mellett az E-STAR neve is ott
lenne a VIDI mezén -az azért rosszat nem jelentene. :)
Hát ha ott akar ülni a zuhanó Trabantban, akkor vagy kaszkadőr, vagy mazochista, vagy pedig .... Állampolgári joga, a Lajos is megmondta.