Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Egon

#530248 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530238

Akkor a másik is bírósági téma lesz... Az meg, hogy nem ismer el.... a jégcsapot a fenekében majd nem elismeri hanem felismeri. Az eszközök tulajdonlása meg azért igen csak fontos kérdés, mert ha az E-star tulajdonában van sok eszköz, akkor én a helyükben már elkezdtem volna leszerelni, persze van gyorsabb, igaz meglehetősen drasztikus módszer is...(persze ha máshol még használhatók ezek az eszközök akkor ezt a módszert azért nem javasolnám....

Re: Réészvényesek

#530247 Fornit Előzmény: #530239

Megnéztem a rimm chartot, hát tragédia az is..

Persze az idén "csak" felezett, ehhez képest kecsegtető befektetés.

#530245 Janicroft Előzmény: #530243

Nem tudom van-e értelme, de precedenst teremthetnénk ezzel ha tényleg csőd lesz a vége. Mondjuk sokunknak már az....

#530243 Dicsák Előzmény: #530239

Szerintem, ha csődbe megy lesz itt is ilyen...

Lesz sípályája a kicsiknek! :))

Egyébként simán össze lehet állni, elég sok nyilatkozat, stb. dokumentálva van, ahol "kecsegtetik" a büfiket, utána meg az ellenkezője vált valóra, de közben már a jól értesültek táraztak kifelé.

Össze lehetne állítani a képet a szétszórt kirakókból!

#530240 Dicsák Előzmény: #530232

Viszont az is tény, hogy ezt az elfogyasztott gázt, nem Soós Csaba tankolta az autójába, hanem valahol máshol alakult át, hővé.

Réészvényesek

#530239 Janicroft

Tudom kicsit OFF meg persze álomvilág itt a balkánon, de ha a RIMM részvényesei bíróságon perelhetik a RIMM-et mert "A társaság januárban kinevezett vezérigazgatója, Thorsten Heins kifejezetten optimista nyilatkozatokat tett még a múlt héten is a társaság kilátásaival kapcsolatban, amivel egyes vélemények szerint félrevezette a befektetőket."

Akkor itt nálunk ilyen miért nincs? Biztos futná kártérítésre Soós Csabának meg a többi gyökérnek aki szarosra kereste magát a magamfajták kárára...

http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/perelhetik_a_blackberry_gyartojat_a_csalodott_reszvenyesek.169825.html

#530237 Janicroft Előzmény: #530227

A választ a kérdésedre nem tudom, de annyi szar van már itt a cég háza táján hogy szerintem a román önkormányzatoktól kapott/átvett/örökölt/ellopott/stb eszközökről még a román gazdája sem tudja hogy kié volt előtte vagy hogy most kihez tartozik.

#530232 exmnbs1 Előzmény: #530226

nem az önkormikkal áll EOn szerződésben

E-Star pedig elismert 0.8m EUR-os adósságot E-On felé a cikkek alapján

#530227 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #530222

E-star szolgáltatott, az önkormányzat nem fizetett!!! Feltételezve azt az egyébként lehetetlen esetet, hogy mondjuk az önkori kifizeti az E-start, E-star kifizeti az E.on-t... szóval én az E-kaki helyében akkor is lelépnék végleg mert ez a probléma mindig újra és újra jelentkezni fog. (Ezeket a fos üzleteket felkell számolni, az más kérdés, hogy ki gondolta komolyan az E-kakinál, hogy ebből valaha is jó üzlrt lehet....). Egyébként felvilágosítana valaki, hogy azok az eszközök amelyekkel az E-star szolgáltatja a melegvizet, fűtést Marosvásárhelyen, azok kinek a tulajdonába vannak?