"A lakosság tartozása az Aquaservnek jelenleg közel 6 millió lejt tesz ki, a házi fogyasztóké 2 millió lejt, míg a gazdasági egységek megközelítőleg 7,5 millió lejjel tartoznak.
Az Aquaserv összes kintlevősége eléri a 16 millió lejt."
schőőn
"A lakosság tartozása az Aquaservnek jelenleg közel 6 millió lejt tesz ki, a házi fogyasztóké 2 millió lejt, míg a gazdasági egységek megközelítőleg 7,5 millió lejjel tartoznak.
Az Aquaserv összes kintlevősége eléri a 16 millió lejt."
schőőn
Kinek nem tartoznak??
Gáz(fűtés), áram, víz...
Persze, ingyen lenne jó minden...
Basszus ezek a vizet is ingyen akarják!
"Az E-Starnál jobb az Aquaserv vízszolgáltató helyzete: míg 2 évvel ezelőtt 4 millió lejjel tartozott a vállalatnak a polgármesteri hivatal, jelenleg csupán 500.000 lejjel adósa."
a távhőszolgáltató június 20-i kimutatásai szerint a polgármesteri hivatal 2.804.000 lejjel tartozott, amelyből 71 ezer lej a késedelmi kamat és 2.733 ezer lej a gázártámogatás a január-márciusi időszakra, ezek esedékessége lejárt. A januári árkompenzáció egy részét a hivatal június 6-án fizette ki. A polgármesteri hivatal adatai szerint az adósság viszont csak 112 ezer lej, ezenkívül a saját fogyasztás kifizetésénél 685 ezer lej elmaradást halmozott fel az önkormányzat.
; az E-Star adóssága 70.000 lej.
Az lenne a nagy húzás, amit Kissherceg is írt, hogyha meglenne a lengyel hitel (tudom, nem lesz meg, de ha mégis), akkor abból elkezdenének srv-t tolni. A hatis pozin lévő nyerő valamennyit visszahozna az árfolyam felhúzására betolt pénzből :)
Sőt, ha a történet szépre fordulhatna valamikor, akkor még részvényben is visszaadhatná (?) a tagi kölcsönt a cég SCS-nek :) ebből az srv-ből....
vhogy így kezdődött az eco-nál is....
"A legrosszabbul ebben a negyedévben is az E-Star járt, mely összesen 220 millió forintos veszteséget halmozhatott fel ezeken az ügyleteken. "
arról nem akarok beszélni, de ránézhetek este
Econetben is ezt tette még 2007 körül, jött a 300-350-es céláraival.
álomnak nem rossz, valóságnak annál inkább
hitel nincs, vagy mi?
Valahol 3000 felett megálmodtam, hogy 700 lesz, nem hittem hogy tényleg bekövetkezik. :(
azzal az eséssel még nem lenne rekorder a BÉTen, van rosszabb is...
"Le persze, 2012. december 21-én le is kapcsolom :))"
Ez OFF lesz, de nagyon idekívánkozik. Én 2000 után vettem észre a nagy változásokat, valahogy úgy, hogy "ha nem jött el a Messiás", akkor most már jöhet az ereszd el a hajam és nem kell már "jófiúskodni". Ez gyorsult be 2012-re, mégpedig valószínűleg pont egy ugyanilyen okból kifolyólag, ha úgyis világvége lesz, akkor nem mindegy, hogy mi történik? Aztán meglátjuk, hogy ha áll még a világ 2013-ban akkor mi lesz, mert úgy 1000 évre (a'la Biblia) eltűnnek a KOMOLY, avagy komolyan vehető világvége jóslatok. Több mint érdekes ez a megfigyelés, és szerintem igen figyelemreméltó a babonássága a pénzügyi rendszer urainak...
"Brúsz Villisz sem tudja azt már überelni!"
Márpedig Chuck Norris 2013-ban is tranzakciós adó nélkül fog utalni Magyarországról :)
Le persze, 2012. december 21-én le is kapcsolom :))
Anno beszéltem a fiúkkal (Maja papa - nem összetéveszteni Majka papával!), tegyenek fel egy időzítőt, mert addigra olyan kva drága lesz az élet, hogy ideje lekapcsolni.
Brúsz Villisz sem tudja azt már überelni!