Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#529676 Pubertas Előzmény: #529672

Már megbocsáss, milyen háttérmunkáról beszélsz? :-))))A cég szar, csődközeli helyzet van, ez a reality , nem valami háttérmunka. Hitelt nem kaptak eddig, de ha kapnak is már senkit nem érdekel .Makra papa, az egyetlen értelmes tag kiszállt.Közölte mindezt Csabika úgy hogy pénteken értesült minderről a bét-es közlemény szerint.

Szerződéseket bontogatnak fel, fizetni ki fog a jövőben?

#529674 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #529666

Na ez a Makra is egy talpig becsületes ****i lehet....(bár nem ismerem igazán az "úriembert", de gondolom vannak itt akik mindent tudnak róla)

#529673 exmnbs1 Előzmény: #529672

egyre több a visszatartott infó

inkább azzal rukkolnának elő

ja, akkor még negyobbat esne?

#529672 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #529668

Lehetséges :-) Ahogy nézem a történéseket, meg a háttérmunkát az E-star ellen, benne van a pakliban néhány nap limites esés még... oszt ki tudja!? (persze lehet, hogy az OSZT tudja)

Jó napot! Hát ezt nem go…

#529665 Nyeretlen_Keteves

Jó napot! Hát ezt nem gondoltam volna két hete hogy az árfolyam valóban követni fog délre (na de ennyire, ez már vazzeg az egyenlítőnél jár...).

A cég vezetéséről hát.... inkább egyenlőre semmit..

Időm nem volt visszaolvasni az összes hozzászólást, csak szemezgettem. Láttam, hogy némelyek szerint lehetséges, hogy lehívták a hitelt, csak nem tették közkincsé(na ja... ),én már abban sem vagyok biztos hogy a cég bármit is aláírt volna..(maximum dedikáltak egy év üzletembere pólót). Lázár elvtárs szerint csődben van a cég!? (hát nem tudom, de azt igen, hogy az általa oly sokáig vezetett városra inkább érvényes a csőd (ráadásul

totális). Sebaj majd kap valami segítséget a város a Lázár gazdájától(na nem az E-star kifizetésére, van ott a sorban még elég követelés..), persze csak abban az esetben ha marad, a fityeszes vezetés... Azért ha sokáig vizsgálódik még a mi nagyon tehetséges kormányunk akkor ősszel sok helyen elkezd befagyni sokak feneke..

Marosvásárhelynek meg nincs sok választása, nem tudom hol fognak mégegyszer olyan hülyét találni aki szóba áll velük.(ha pedig nem találnak akkor bizony jégcsap fog lógni a mindenükről..)

Lehet, ha a para megy tovább nem is fog 1,5Mrd-ba fájni az az október.. Szvsz a cég azért ennél többet ér, és ezt mások is tudják. Egyenlőre Ex-nek és Lupin-nek áll a zázsló, de még nincs vége a történetnek(hogy ez jó vagy rossz, nemtom).Ja és hol a mérleg? Egyébként látom Ex továbbra is élvezkedik mások nyomoruságán, remélem elrontják hamarosan a kedvét.

Re: kopogtatás :D

#529655 Zotya32 Előzmény: #529631

"Nehezen érthető, hogy egy olyan céget, amely a 2006 és 2010 közötti időszakban jobboldali irányítású önkormányzatokkal kötött, azok számára rendkívül előnytelen szerződésekkel alapozta meg üzleti sikereit, miért akar most a kormány is a csőd felé terelni?!"

Netán "bosszúból"?? most jöttek rá, hogy "át lettek verve"?

#529641 Fornit Előzmény: #529598

Lemaradtál a shooting party-ról.. Gondoltam h meglepődsz :)

Röviden: Kecsegtetés, Libatömés, A klónok háborúja, Libavágás, Nem fizető önkorik, karate a királyi udvar egyik bolondjával, fizetésképtelenség árazása.

Re: kopogtatás :D

#529634 exmnbs1 Előzmény: #529631

"Hasonlóan motivált volt a józsefvárosi önkormányzat: az ottani fűtéskorszerűsítési beruházás során már 2007-ben figyelmeztettek arra, hogy az önkormányzat mintegy 230 milliós beruházás és 400 milliós ellenőrizetlen tartalmú szolgáltatás után hárommilliárd forintot fizet ki az RFV Nyrt.-nek tizenöt év alatt úgy, hogy ebben nincs benne az a profit, amely abból származik, hogy a cég nagykereskedelmi áron vett gázt kiskereskedelmi áron értékesít az önkormányzatnak.

Mindebbe úgy sikerült belevágni, hogy az intézmények fűtéskorszerűsítésére akkor a Környezet és Energia Operatív Programból jelentős pályázati forrásokat lehetett volna igénybe venni – inkább erről is lemondtak, csak az RFV-vel szerződhessenek. "