Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#529510 nemértem Előzmény: #529473

Bocsánat, ez egy sületlenség halmaz volt, és köze nem volt ahhoz, amit írtam.

Ezzel a fel -ledumáló hálózattal meg olyan szánalmasak vagytok , egy ember volt, aki igazán hintába tett másokat az érdekei mentén//bár tény, amíg a fel volt az érdeke, addig jól járt, aki hallgatott rá/ , a nevét nem meritek leírni.

Én személy szerint 10k körül hittem a papírban, ennek hangot is adtam, sokat is buktam rajta akkoriban, de ez mellékes, csak a pontosság kedvéért említettem.

#529506 Muskatli Előzmény: #529499

:))

Kb olyan messze vagyok tole mint Te... :))

Ha en inteztem volna mar reg lehivtak volna ezt a szar hitelt....

#529501 Muskatli Előzmény: #529497

Orulok, ha segitehettem..

Kosz, de nem veszek..

Extrem novekedesu VOLT... sajnos csak multidoben... :(((

Most inkabb azt remelem, h nem lesz extrem csokkeno.. Mar azzal is beernem...

#529497 Kissherceg Előzmény: #529496

nagy súgás volt, de Én meg azzal segítek, hogy korábban 1000Ft volt a névértéke és a bevezetési ár sem volt sokkal több. Azonban a nagy növekedés miatt split volt... OTP volt névérték alatt mellesleg, akkor E-Star is lesz?

Vegyél kulcssoftot is, 6Ft a névértéke iszonyat nagy növekedés van benne, vedd csak... Azt is 1000Fton vezették be BÉT-re.

Ilyen marhaságot, hogy extrém növekedésű cég...

#529496 Muskatli Előzmény: #529469

Hat most ez a hozzaszolasod sem volt a szakmaisag csucsa.... Csalodast okozol, beloled ennel tobbet neztem ki, akkor is ha tudom, h ezt epp lesz@rod.....

Az hogy a reszvenyarfolyam nagysagrendileg nagyobb, mint a nevertek, altalaban pont azt jelenti, h egy extrem novekedesu cegrol van szo, akiknek nem feltetlenul az a legfontosabb problemaja, h az eredmenytartalekot transzformaljak jegyzett tokeve. De, mint remelem tudod, h ez csak egy dontes, h hagyjak eredmenytartalekban vagy atrakjak jegyzett tokebe... ez a ceg helyzeten nem valtoztat semmit, mert pont ugyanaz a helyzet, ha az jegyzett tokeben van kimutatva vagy ha eredmenytartalekban vagy akar toketartalekban... Max akkor szamit, ha tokecsokkentesrol lenne szo, mert a jegyzett toke csokkentesenek szigorubbak a szabalyai..

Remelem most nem lepodsz meg, ha megsugom neked, h az OTP reszveny neverteke 100 Ft........

Esetleg az is kva nagy atbaszas a szabalyod szerint?!?!?!?!

Kvara remelem, h most nem mondtam ujat neked... Toled tobb szakmaisagot varnek.. v ha ez hianyzik akkor csendet.....

#529488 Kissherceg Előzmény: #529472

felfele mutyizásban tőkés háttérrel elhiszem, hogy sokakat nem érdekelt.Mivel volt tőke az etetéshez és a nap is sütött. Nem véletlen ilyen sikeresek az mlm cégek Mo-n.

Egyébként ehhez nem kell érettségi,hogy valamit 10Ftért létrehoznak és eladják 3000ért pár hónap múlva ott nyereséghajhászás gyanúja felmerülhet...

Gondolom a 10.000 beragadt ember is jól járt az etetéssel