Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#529744 Roberrtto Előzmény: #529741

Figy, én ebbe tényleg nem akarok belemenni, Te ahogy látom jól értesült vagy, nekem sajnos nincsenek ilyen kapcsolataim, de abban biztos vagyok, hogy nem ezen fog múlni a cég jővője.

Amúgy kicsit demagóg már, ahogy átnevezed facebookot és Zuckerberget...

#529741 Előzmény: #529700

"én úgy tudom az égvilágon semmi köze nincs a a facehez a feleségének"

Akkor most megleplek. Arról kellene tudnod, ha van arról bármiféle dokumentum, hogy nincs. Merthogy a fuxbuksz az ő közös szerzeményük(!), és ennek megfelelően nem Negédeshegy tulajdona. ÉS ezt még csak ki sem vásárolhatja, egyeztethet, vagy perelhet, olyan hülye feleség pedig nincs, aki úgy megy hozzá, hogy LEMOND(!) egy akkora vagyonról.

#529700 Roberrtto Előzmény: #529663

Szerintem ezekre a dolgokra nincs rálátásunk, a yahooval való összefonódásra és a feleséges dologra se.

Útóbbihoz annyit, hogy én úgy tudom az égvilágon semmi köze nincs a a facehez a feleségének, lehet van kisebb részvénypqakkja de nem jelentős.

Ki tudja lehet van házassági szerződés, de öszintén szólva ezek a dolgok nem is érdekelnek, Bill Gatesnél se merültek fel ilyenek mikor megindult a szekér.

Sok boldogságot nekik:)

Amúgy nagyon úgy vagyok vele, hogy nokiába át kellene szállni...

#529663 Előzmény: #529573

Hát, nem tudom, szerintem ez egy PR cikk és mese habbal - a "megegyezés született" szerintem ebben a kontextusban annyit tesz, hogy a fuxbuksz csúnya pénzeket fog a Yahoonak fizetni és/vagy a Yahoo fog a hirdetésekből preferálni, vagyis, hogy kiszervezik azok egy részét. Magyarán, nem egy összeget fog perkálni egy ítélet után, hanem sokkal többet, de évente.

Ebben szerintem az égvilágon semmiféle "összefogás" nincs, egyszerűen ennek hívják azt a szerződést, aminek az alapján tejelni fog a fuxbuksz, vagyis nem kerül semmi a birtokába, nem kap meg szabadalmakat, csak használhatja a Yahoo tulajdonát. Katasztrófa.

Nem mellesleg: "hülyeséget ne. Ciggel való összehasonlítás és a feleségével való válás lehetősége szerintem az."

Pedig éppen az a furcsa, hogy ezen eddig SENKI sem gondolkodott el komolyan, pedig kellett volna. Ugyanis a feleségé a cég fele, még akkor is, ha ez most papíron nem így van, ugyanis együtt(!) alapították a céget, a feleség már akkor is ott volt. Mondhatni, nem kizárt, hogy ezért házasodtak össze, hogy "a családban maradjon" a cég, avagy ezért vette el Iceberg, Rosenberg, Zuckerberg (Titanic vicc után szabadon).

Nincs az a bíróság Ámerikában, amely egy válás esetén MINIMUM a felét ne a feleségnek adná. Amely egyebekben annyit tenne, hogy a feleségnek legalább akkora beleszólása lenne a cégbe, mint a Negédesítőhegynek, ami minimum több mint érdekes helyzetet eredményezne.

#529658 Előzmény: #529332

A böngésző vásárlást - minél többet gondolkodom rajta - annál kevésbé értem. Egyszerűen nem nyerhetnek vele semmit, különösen akkor, ha arra optimalizálják a böngészést, valójában ez öngyilkossági irány. Ha én fuxbuksz vezető lennék, akkor pont nyitnám a forráskódot a nagy böngészők zárt osztályai felé, hogy még könnyebben elérhető legyen, illetve optimalizáltabb, de egy (marginális!) böngészőre lapot húzni, na az öngyilkosság. És ez még akkor is igaz, ha az Opera Minit időnként piacvezetőnek lehet kimutatni.

#529657 Előzmény: #529392

Be tudnád idézni, vagy egy linket adni hozzá? Kíváncsivá tettél!

#529573 Roberrtto Előzmény: #529562

Nem azt mondtam, hogy rosszat nem lehet írni, hanem hülyeséget ne.

Ciggel való összehasonlítás és a feleségével való válás lehetősége szerintem az..

A yahooval való szövetség olyasmi is lehet, hogy a facebookon is megejelennek valamilyen beépített módon a yahho hírei, szolgáltatásai. De ez találgatás, lehget csupán arról van szó, hogy nem támadják egymást ezentúl és más erősebb cégek ellen összefognak.

Az opera meg az alkalmazások a mobilos plattformhoz kellenek. Desktop opera böngészővel mondjuk nem tudom mit csinálnak, szerintem az megmarad olyannak amilyen.

#529562 katika64 Előzmény: #529560

Szerintem lehet írogatni jót rosszat minden félét, Markban lehet hinni vagy nem , benne vagyunk egy jó nagy bukóban és innentől az isten Mark és kénytelenek vagyunk benne hinni.

#529560 katika64 Előzmény: #529433

Az operából ,yahoo és a faceból lehet egy valamit össze gyúrni?Otthon vagy ezekben, mi a véleményed.

#529433 Roberrtto Előzmény: #529392

Ilyeneket szerintem ne olvass!

Ostobaság olyan papírral összahasonlítani ami a magyar piacon is egy 0.

Azon meg végképp nem fog múlni a cég sorsa, hogy Mark kedves felesége milyen passzban van...

#529392 katika64 Előzmény: #528987

Remélem nem csak ötletelés ,kényszer megoldások halmaza lesz ebből. Csökken a kp ennyi minden beszerzésénél, csökken az árfolyam is . Eredmény meg csak ezután lesz remélem . Délután láttam egy szösszenetet a facérol hát a cigpannoniával hasonlították össze , le hidaltam és Velencén hűtöttem magam. Zucker ha válik vagy hisztis az ara sok nyakéke lesz a pénzünkön ?

http://www.portfolio.hu…

#528961 Roberrtto

http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/titokban_mar_keszul_az_amazon_okostelefonja.169751.html

Szép kis verseny fog kialakulni ha amazon és facebook is megjelenik a mobilpiacon!

A három nagy mellett (apple, google, microsoft) lesz jópár kisebb oprendszer is (facebook, amazon, blackberry, bada stb) ami igen csak jót fog tenni a versenynek!

De, hogy ezek közül lesznek csúfos bukások is az is bizto!

Én első körben arra tennék, hogy a wp szépen fog részesedést szerezni, android hanyatlani fog, apple is kicsit, bad/tizen sehol nem lesz, viszont amazon és facebook fekete ló számomra!

Viszont ha jó dolgokkal jönnek ki, márpedig mindkét cég menedzsmentje érti a dolgát szvsz, akkor bizony komolyan számolni kell velük!

BB meg el fog lavírozni a drága készülékek között, meglesz a vásárlórétege, de semmi extra, örülhetnek ha nem mennek csődbe..

Re: facebook

#526960 Roberrtto Előzmény: #526360

Nem igazán tetzsik az ami ma megy...

Minden zöldben, facebook meg zárás előtt pár perccel pirosban...

#526143 Roberrtto Előzmény: #526141

Hát nem tudom, én alapvetően nem értem ezeket az online játékokat, 14 éves korom óta nem tudnak megmozgatni:)

Szerintem facebookban akkor is nagyobb potenciál van, csak idő kérdése, ahogy zyngánál is.

Ami még zavar zyngánál ,hogy sok a konkurense az online játékok piacán, facebook pedig várhatóan terjeszkedik más irányba is.

#526141 rbbj11 Előzmény: #526138

nem kell sehova szoktatni, mert a hírben nem a közösségi oldal terve számomra a nagy durranás, hanem a játékfelület. Játékközösség teljesen más, mint amilyen közösséget FB hozott össze. FB közössége olyan, mint iwiw-é, nem maradnak ott, megunják. Csak idő kérdése, és leregel mindenki. A játék teljesen más. Azt nem unják meg. És van egy szilárd fanatikus kör, aki állandóan és örökké ezen lógna, ilyen sincs fb-nél.