Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: Üdv!

#529060 BudFox Előzmény: #529058

trendlines.hu

chartcenter.hu

ezek elemzős oldalak...elég jó grafikonjaik vannak.. de a legjobb azért Egon bácsi.. a KBC equitas oldalán.

Re: kj

#529055 BudFox Előzmény: #529047

várj, én keményebbet tudok : kink (dot) com :DDD de ezt csak úgy leírtam....Herceg kidob ha marháskodunk itt munkaidő alatt :-)))

No infoszerzés oldalak :

forexfactory.com

stooq.com

marketwatch.com

finviz.com

google - finance

kbc equitas - elemzések

#529041 wnprt Előzmény: #529035

Milyen honlapokra szoktál rámenni infoszerzésre? Néhány jó weboldalt kérlek szépen adj meg.

#529035 BudFox Előzmény: #529016

cö cö cö .-)))

én már elég régóta megvilágosodtam..csak 1 hétre átálltam a sötét oldalra :D

Re: nincs cím

#529034 BudFox Előzmény: #529014

ez bizony így van.....csak az számít mennyi pénzed van....ha minden pénzed fel van használva akkor sűrűn előfordul hogy záráskor zárni kell valamennyi kontraktust.

No, akkor nézzük ezt az esést...

Á..nekünk még ez sem megy ? :D

#529015 BudFox Előzmény: #528984

na, longból kiszálltam...short !!4 keményen... mivel ez a helyzet...bohóckodásból elég...ha akartak volna mehettek volna felfelé...2-3-4 napja csak a z erőlködés volt...

#529014 wnprt Előzmény: #528909

A határidős BUX alakulása elég bizonytalan, bár a pozíciót legalább nem kötelező napon belül lezárni, mint a TDT-nél.

Ma E-Start érdemes TDT-e…

#529012 wnprt

Ma E-Start érdemes TDT-elni, esni fog még.

#528984 Waszeitung Előzmény: #528983

Tudom,vityáék igyekszenek úgy intézni hogy lehessen még húzni....nagy pofával elhajtották az imf et,aztán ment a kuncsorgás,most meg időhúzás,hátha beindul a gazdaság...

Nem támogatom én az ájemef hitelt,de ahogyan ezt intézték az némileg bicskanyitogató volt és sokba került/kerül az országnak.

De részemről mára már csak szórakozás lesz,irány a tópart és egy jéghideg sör,stop benn,lesz ami lesz,további kellemetes időtöltést mindenkinek!

#528983 Ricsi Előzmény: #528982

Az azért volt más, mert ugye, most van egy sárgacsekk-adó, ami beleszól az MNB dolgaiba, és előre lehet tudni, ha ez megmarad, akkor nem lesz semmilyen megállapodás, ellenkező esetben meg semmit sem ér a jövő évi költségvetés, és akkor sem lesz megállapodás.

#528980 Borska Előzmény: #528909

igen,méghozzá elég fontos Non-Farm Employment Change ,az előző,tegnapi munkaerő adatok fényében ez is meglepétésszerűen jó,akár 100k fölötti is lehet, lesz rángatás rá rendesen,vannak akik ennek a lekereskedésére specializálódtak, megintcsak kétélű,ha kiugróan jó,akkor még messzebb a QE, dollár erősödés,indexekben kezdeti meghúzás,majd vissza az eső irányhoz,szopatós a dolog,ha rossz aminek kisebb az esélye akkor meg eleve esés,amit a QE-be vetett hit simán megfordíthat és akár erős plusszba is röpítheti indexeket, EUR/USD-t meg a cibálják majd ide oda :)

....szerintem, de 15kor má többet tudunk