izmosabb a vételi oldal
nem bonyolult..eurótól féltek..hátha megszünik szétesik..de a dollárnál magasabb kamat miatt benne voltak..csökkentik a kamatot csökken a hozam és már mennek is dollárba..dollár erősödik...forint is ezért erős..mert van az a hozam amiért már veszik
mondjuk esés is limitlt lehet kinnt,mert sp 1340-42 nél elég erős akadályhoz érhet,szóval ez megint nyitott kérdés,rizikós,sajna
és ha ez valóban igaz,amire én gondolok ,akkor most kezdődik a kijózanodás,amikor elfogy a pia és a kocsmában addig dorbézolók összeverekednek, a többiek pedig indulnak kifelé azon a bizonyos szűkreszabott ajtón,ez ha igaz szintén meghatározhatja az irányt pár napig
usa nyitáskor ha marad ez a fagyos légkör odacsördíthetnek rizikós dolgoknak,pl HUF,akkor indulhatunk mi is lefelé,vagy átértékelik az eddigieket és vételre használják akkor meg fordulhatunk,de szerintem ez most kevésbé sanszos mint az öntés
vagy amit itt oldalt a cikk ír. : nem jó a QE3 szempontjából a jó hír, mert elmarad.
Eurót meg adják...
hát itt nem lehet érteni semmit sem..
szerintem az ECB kommentjében lehetett valami olyan ami longzárást és az elmult napok profilrealizálását válthatta ki
kezdenek rádöbbenni a nagyok hogy nincs vége az eu válságának....
arra gondolok, hogy usa figuráz nekünk egyszer nyitás előtt, aztán meg utána is...most le, aztán meg kilőnek mindent a holdra.
Eu is vágott,jó hír mindenhol...fel is használják beleadásra,opatásra megy ki a játék.
most meg mi a franc van ??? két oltári jó adat jött USA -ból..már +1.2 % on kéne lennie....és itt megy le minuszba...
mi van ?
Petőfi Sándor- Arany Lacinak
....
A vizet mért hozta ki?
Ürgét akar önteni.
Ninini:
Ott az ürge,
Hű, mi fürge,
Mint szalad!
Pillanat,
S odabenn van,
Benn a lyukban.
A mi emberünk se rest,
Odanyargal egyenest
A lyuk mellé,
S beleönté
A veder vizet;
Torkig tele lett.
A szegény kis ürge
Egy darabig türte,
Hanem aztán csak kimászott,
Még az inge is átázott.
....
ezek ott fönnt igy gondolkodhatnak,mindegy az irány szopatnak shortost ,longost
:D itt pöcsölünk ,ahelyett hogy lent a finom hideg pincében hűsölnénk :) árfolyamostul
Egész héten itt vagyunk :D
jó adat usából ------ elvileg dollárerősödés, QExxx elhalasztása,
bármi lehet
Stopp nincs, itt vagyok. Nem várok nagy öntést, ne beszéljünk róla. ,-)