beálltam támasztani a könyve 17551en :) ott zárnék átmenetileg
beálltam támasztani a könyve 17551en :) ott zárnék átmenetileg
van rá esély hogy visszatépik, komment megmutatja,mert a szart is be lehet csomagolni igenszépen, plusz jön egy usa adat is
Forint keményen erősödik!! Még a hírre is.
Vissza fogják tépni a piacokat szerintem
Nyakvonalat érintett EUR/USD, innen mehetne vissza daxszal a kamatcsökkentés kommentre.
így igaz,a mai nap eddig gyakorlatilag nem történt semmi,minden a várakozások szerint,hit,tépés, várt adat visszaadás,ott vagyunk ahol reggel
figyelni kell,mert ez a csökkentés is okozhat eurusd rallit ,bármily fura,elkezdik árazni a kilábalás útját, a reményt a jegybanki beavatkozásra és megelőlegezik a recesszióbol való kilábalás esélyét,1,2450 fontos szint,onnan nem kéne pattania,mert ha ott fordul...... akár rakéta is lehet
Ezt nem értem én se...BUX meg akar halni ? máskor ilyenkor már 200-300-400 pontot szoktunk rallyzni-...záróra legalábbis...
most meg azon aggódunk nehogy kiüssön a stop.
aha....szóval pénzpumpa...mindig csak ezt tudják kitalálni...piacot nem nagyon hatotta még meg.
a komment lesz a fontosabb,milyen dumát adnak hozzá,az mutathat irányt ,nekem is jobb lenne a le,van egy-két dax shortom is és csúnya piros eddig
és holnap NFP ami fontos lehet
eru/usd meg megy le szépen. Ilyenkor esni szoktak a piacok inkább...
Mindjárt visszaáll a hó eleji szintre.. bárcsak a dax is ezt tenné...
őrület, h mit össze idegeskedsz ezen a rakás sz@r buxon
ennyi igyekezetet, figyelemet de legfőképp időt elpocsékolni itt...
:-I
.
.
.
(megérdemelnél már egy 1000-1500p jó irányt)
Richter vevő kitalálta, hogy 1100darab kell neki 36500on, de 36400on inkább adta, mert jó üzlet. Árfolyam 36800.
MOL vevő is meggondolta magát, és azt mondja csak jobb 16500on mindent megvenni, mint egy órával ezelőtt szétütni 16400at.
Kína is kamatot csökkentett ez is most jött ki jó hírként.
BOE igen 50MRD pumpa.
Ír, Spanyol, Francia kötvények pozitívak, CDSünk esik.
Bux megakar halni közbe..
Olaj emelkedik, MOL játsza a hülyét a népnek pár órán át.. jövőhéten jó hetetek lesz.
Hati shortos nem adja fel, még ráadna bármikor 17900ra 100kontit élete árán is.
EGIS elindult fordított fej-vállból fel.
Gondolom, nem nálunk fogják elkölteni. Ez a baj a bóvlival, tudják, ilyen pénzek nem jönnek ide, így itt nem is emelkedünk ezekre a hírekre.