ezért nincs forgalom a phylben :)
http://hvg.hu/gazdasag/20120705_hostressz_tyukok#s=eco
"Hőstressz tizedeli a pulykákat, kevesebbet tojnak a tyúkok"
ezért nincs forgalom a phylben :)
http://hvg.hu/gazdasag/20120705_hostressz_tyukok#s=eco
"Hőstressz tizedeli a pulykákat, kevesebbet tojnak a tyúkok"
hát sztem júli vége a max határ idő....amúgy, jobbik verzió,ha ezek nem kezdik el eladni,hanem megtartják,akkor az jó előjel lehet...ha meg eladják a szokásos....
mindig történik valami
lehetne limites up is akár... csak meg kell piszkálni és rárontanak a spekik ))
nem tudom, szerintem semmi jelentősége; itt már semmi nem fog történni....
médiás 28, tyúkos 28, hiperfos 28
makraméznak a kistigrisek ))
kamu az egész, tegnap megvettek 29-ről 100k feletti mennyiséget, ma meg eladják 28-on?? és mégis kinek? én nem fogom megvenni...
Szép pakkok mennek kifelé. Ma már volt 2-szer 50-K, most pedig még 86K 28-ra.
egyszerű a válasz
egyiknél magas a hozzáadott érték, a másik meg csak vasazik, itt a nyereségráta minimális
amit még nem értek, hogy az alpha-vet 11,3 milliárd forintos árbevételt és 300 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el tavaly, a wamsler meg alig 10 milliárdos árbevétel után , mínusz 200 milliót kapart össze... ráadásul úgy, hogy előző évben csak 30 millió volt a bukó... vagy ez azért volt, mert tudták, hogy 20%-ot eladtak a phylaxiának és a Holdingba csak olyan cég kerülhet, ahol legalább 100 milliót meghaladó a veszteség??
persze totálisan más cég a kettő, de ha az egyiknek sikerül úgy gazdálkodni a 10 milliárdból, hogy marad, a másiknál vajon miért nem sikerül???
nemtom... pollux belevett, de odaát is megjelent 4-5 "hát maga meg kicsoda" ismeretlen speki
mondjuk eladó az nem igen van
amúgy a tegnap forgalom az mi volt? vették a 29-et, 30-ból is vagy 30k-t ma meg van 50k eladó 28-ért és nem kell senkinek???
ja, és volt tegnap ha jól emlékszem 68k vevő 28 ft-on... ma?? nem aktuális? nem kell?
nekem? nem, de nem is akarom, hogy az jusson... nem is teszek érte... nem hiányzik. én, nyugodt, békés napokat élek, abból amim van/maradt. tart amíg tart alapon.
Legalább kapnak egy kis napszúrást. Rájuk fér.:-)))
az összes senior bróker ott van
bkesh, zkesh, kulcsárkesh ))
dög meleg meleg van, csak a monokinis csajok hoznak némi izgalmat )))
szél? víz van-e? :) vagy gyulának tették félre? :)