na most kéne valami jó hír....ECB is nagy bal**** ám....mert semmi elő-kommentet nem fűz a dolgokhoz...már előre lehetne szivárogtatni valamit...de nem !!
na most kéne valami jó hír....ECB is nagy bal**** ám....mert semmi elő-kommentet nem fűz a dolgokhoz...már előre lehetne szivárogtatni valamit...de nem !!
Hatiban 2konti kötés 10perc után.
Finom.
Még jó, hogy most reggel hívtak ingatlanbefektetés miatt, csak már nem tudok lépni, mert hajnalban indulok, nem baj, majd ha hazajövök megveszem. Ezzel mi lesz, azt meg meglátjuk. Valaki kezelhetné a pozimat addig helyettem :D
Kinti 10pontos gyertya is visszahúzva. Nem tudják a fiúk mi is legyen most.
Tegnapi még 50pont dax emelkedésből semmit nem reagáltunk le, eur usd is feljött zárónkhoz képest.
Na mindegy, majd megy. Ma ECB. kamatdöntő ülés.
szerk: DAX 13pontos gyertya fel most egy pillanat alatt, itt semmi.
Ha kis csökkenés lesz, rögtön jönnek a pakkok eladásra hatiban.. :D
Látom OTPt sem hatja meg a futi emelkedés, eljátszuk még a hattyú halálát, hátha páran még rádobnak, aztán nemsoká meghúzzák 150ponttal buxot.. meg OTPt feltépik 3650re :D
3 perc telt el : 1 darabbal kinyitott a bolt :-)) szánalmas......
én még várom felfelé...
ma adatok, holnap adatok...kinnt pedig tudjuk hogy nem normáissak...2 % -ot bírnak emelkedni 1 óra alatt...
szóval még felfelé..aztán le :_)
na dolgom volt---mondtam 920ig jön fel..én eladásnál nem keresem a tetőt...célár alatt megszörom pl. ha 920 akkor már 10 15 20 25 nél berakok..
El kellett mennem 3/4 4kor,
beraktam eladást 17930ra tegnapi max alá, természetesen 17920ig jött fel, szerintem meglátták a sok kontit és elé pakoltak, hogy pont előtte állt meg.
DAX feljött ahogy vártam, vele Sp is . Napi csúcsok felé megint zárásunk után.
De jó móka ez..
Richter meg egy nagy nagy..... ne hadd ne ragozzam :D
ekkora isten állatát. Szerintem azzal alakítják TAt.
lehet ma kellett egy korrekció a további menethez.
Na de ez kész. OTPt felrántották 3600fölé, az elég ígéretes.
Holnap lehetne még egy örömnap némi kori előtt, ECB kamatdöntéstől félve zárhatnának még shortot, ki lehetne ugratni a nyulat a bokorból most már. ,-)
Szépen építjük a 17800as támaszt hatiban, fölötte kőkemény 18Ks ellenállással, amit ha kiviszünk kemény támasz lehetne.
Holnap feljebb állok eladással, ha megyünk fel, ez egyértelmű ,-)
Yo8!
És pont akkor taszítják a mélybe Rg-t! :D
na mit mondtunk ? sehol semmi aztán egyszer csak kitör valami..
biztos nem bírja ezt a nagy forgalmat :DD
nálam jó az erste pro.
Másnak is össze vissza fut a könyv, a chart, kötéslista Erstében?
Nem jövök rá melyik mutat valós képet.
Markers is más értéket mutat.
Kötéslista 3perccel van elmaradva.
Dax futi 6550-6560ig felmehetne ma lefutó elliott szerint, kis dupla alj után.
Több mint egy óra eltelt az utolsó kötés óta.
"kormány részéről is síri csend"
http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/rogan-nem-minden-a-gdp-379294
nem tudom,valahol BP-n lehet egy központi agymosoda,ahol kilugozzák az emberek fejét ,szájukba adják az odavaló dolgokat és kiállítják a nyilvánosság elé,hogy ő is adja a nép szájába az általuk elképzelt egyéb dolgokat
képtelen vagyok a legapróbb értelmet is megtalálni a fideszes megszólalásokban,észbontó, na erre mondom én hogy ez a szint is amin vagyunk übergigabrutál optimista
megy az altatás rendesen....kormány részéről is síri csend....szerintem ha bevásároltak a Fideszesek, bejelentenek valami jó hírt...aztán uccu neki....rohanhatunk a piacnak utána :D
jó taktika ez is....itthon most elég unalmas minden....érdektelenségbe fullad a kereskedés.