Ebben is egyet értünk.
Már bocsi.. magam ellen beszélek, de ez totálisan rossz.
az a 1380as tető is minek, amikor aljak sem fogtak az erős alsó zóna.. Elliottról inkább ne beszéljünk :DD
sebaj.. ha valaki lát benne fantáziát, meghallgatom azt is.
Szvsz a Mol erőt gyűjt esetleg picit korrekciózik, majd pedig fel fog menni kb. 17.500-ig, Otp-t 700-750 közé várnám. Richter-Teló páros is talán becsatlakozik majd. Hogy ez milyen promt bux és legfőképpen hati értéket fog jelenteni passz. Bux talán 18.500 környéke, hati meg 18.800-19.200 közé, bár ehhez nagyon be kéne indulni a papíroknak.
vicc rá...:)
Egy férfit elküldenek a szexuál pszichológushoz, mert szexmániás. Az orvos elővesz egy papírt és azt mondja:
- Én rajzolok magának valamit a papírra, maga meg találja ki, hogy mi az.
Először rajzol egy kört.
- Mi ez?
- Ez? Ez egy p.in.a.
Most rajzol egy négyzetet.
- És ez mi?
- Ez is egy p.in.a.
Rajzol egy téglalapot.
- Hát ez?
- Hát ez is egy p.in.a.
Mire azt mondja az orvos:
- Maga tényleg egy szexmániás...
- Én? Hát maga rajzolgat itt pinákat!
http://postimage.org/image/z1utpd6vb/
sp máshogy...
sok módszer van..sztem te is tudod..én eladnám 2/3át a következő felszúrásban 920nál...950 fölé raknék egy vételi stopot 1/3ra majd 18.050felett bővíteném longot.. 17950es stoppal..
attól is függ mekkora brokidíjjal nyomod...soxor többet keres az ember ha elkapja a fel és le mozgásokat mintha beleül..1000pont emelkedést én csak eu-imf megállapodás esetén látok.. 18.500felett nagyon komoly sc jöhet..19,300ig..akár napon belül.
ebből is jöhet korrekció lefelé,macd,cci hol van?nagy a hozam-kockázat arány most
http://postimage.org/image/wv2e2lqkx/full/
Itt a képem S&P futival. Sok minden van rajta, de neked érthető szerintem.
Elliott lefutás kékkel. C. rá lehet fogni, hogy készen van, de ha még feljebb megy piros trendvonalig az is oké.
Trendvonal pirossal, addig nálam még van hely fel.
Ellenállási zóna volt fel 61.8%os fibo, 1.) fibo szint, 2.) megnézed előző aljak, tetők tömkelege, ezt átgyürte..
Narancssárgával alulról trendvonal az emelkedé aljaira, tetjén párhuzam húzva két gyertyára.
ha most shortban lennék akkor egész nap sunyi módon rángatnák felfele az indexeket..mint ahogy most is látjuk..kicsit leeresztik, had shortoljanak, hogy majd minél magasabbra menjen...
most végre longgal is szépen keresek majd....1000 pont körül jó lenne. most még csak 300 nál tartunk...
de valóban elég gyenge....majd hirtelen lesz változás.
árupiac külön tészta,minimálisan befolyásolja,ott is szopatják a népet,erre - arra tépik,eurusd megy?
Arany és olaj, megint zászlószerűből elindult egy újabb hullámra fel azonban, ezzel emelkedni fog a piac is. de csak szerintem. Eur/usd megy egyelőre ezzel a két nyersanyaggal.
Hozzá kell tennem hogy megnéztem S&Pt; Borska képén és valóban kiteljesedhetett benne a C.pont.
Ellenben az esés 61.8as szintje fölött van, és átütött ellenállást is.
Mindjárt csinálok képet. Mellette alulról fordított fej-váll jelleg, de ez betudható elliott Cnek is. Mindjárt kép.
nézd én holnapig várok egy fellökést kint....majd egy korrit,a ta merre majd kiderül,na ezt nem látni kinek lesz igaza középtávon még innen....:)1340es sp korri jöhet ..bár több a shortom,pozit védek csak,bejön-e,pasz
ez havi fing....ki se lőttek rá.....nem fontos adat
11órás kiskereskedelmi forgalmak jók lettek, elég jók!
ha a dax kitört ...visszateszt 6230körülre.....bár lent sziget van.....long jel erős
az eladók csak jönnek egyre lejjebb,nem jó üzenet hogy ma is lepattantunk ma200-ról
meg a elliott a pont is lefelé.....
http://postimage.org/image/wy06t8hs7/
sp,hiába hercegem ez a fő index,jövőt ez határozza meg,betettem ide
ta ba lehet látni sokmindent de a kereskedés utólag írja meg...mi is következik be,erre mondja ibiza,,,,,amit mond,és abba igaza van...
ellenérvek:dax hetes jobb váll,sp elliott hetes is c pont....ki mit lát benne....mellé kell a kereskedési technika ha mégse arra megy