http://kepfeltoltes.hu/120704/SP_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nálam igy néz ki ,erre várok egy pár napos korrekciót
http://kepfeltoltes.hu/120704/SP_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nálam igy néz ki ,erre várok egy pár napos korrekciót
Futik megint örömködnek kicsit, forintunk 285ös szint alatt.
BÉT inkább összefosná magát.
Alvó macska nagyot ugrik by Ibiza
Ez így igaz is, sajnos a bét egy illikvid sz@r piac, ezért nehezebb is vele Ta segítségével kereskedni. A bét-nek megvannak a maga sajátosságai, ha v.ki ezt jól átlátja akkor azért lehet vele pénzt keresni.
sztem a buxra ne pazarold a tehetséged.....max 1/3ad tőkével,illikvid piac és középtávon kereskedhető....nem túl ta-s
a blúk nem néznek ki rosszul de a hatit mégis adják kitartóan ,és ez így van 3-4 napja
lehet valaki már tud valamit
dax sztem 34-40körül fordul.....ta rövidtávon becsapós,erre van a kereskedési technikák,ha rossz irányba megy védeni kell....1-4h rsik mikor közel 80ak és megy fel,mert éppen bulloznak ott nem ta a hibás,hozzá kell állítani a kereskedést...bárkinek igaza lehet a adott tartományba hisz ott szerencse kérdése éppen merre megy....ennyi...egyik nap ennek-másik nap annak lesz igaza..lényeg középtávon jön ki:)
Kérdés mi a full tőke..
ha kell 1/10 pozi, ha kell full tőke, nekem nyolc, jelenlegi bentlévő bróker számlán levő full tőke, ha meg kell behozni bővíteni töredék. Így mindegy hogy építkezek fel. Ez jól pluszba kerül swinggel, akkor még hozunk be pár száz kontira, akkor annak X százaléka
100kontikkal tudok szmolgatni, alatta nem éri meg időt töltenem vele, mert elfut az életem a gép mellett.
Ki így játszik, ki úgy.
te közel full tőkére tolod e kockázat-hozam szinten???.....sztem nagy hiba fél tőke bőven elég lett volna,mert mi van ha mégse jön be a long?..jó tanács
Sziasztok! Csak hogy ne érezd azt hogy mindenki minden nap szembe megy veled és "beléd rúg", most egy ponton biztosan egyetértünk Hathor. A TA szerintem is "orránál fogva" vezeti a fundát, illetve hogy pontosan fogalmazzak, a funda igazolja vissza a TA-ban történteket! Ezzel most biztosan sok ember vitába bocsájtkozna, meg van a két ellentábor. Ez a vita sokáig tartana, és nem is ebbe a topikba való így be is fejezem az offolást.
Még valami. Attól még hogy v.kinek nincsen pozija nem azt jelenti hogy nem mondhat objektív/értékes véleményt v.miről. Sőt! Még csak Ő tud igazán, lévén nem befolyásolják annyira a saját érzelmei. Ezt csak a tegnapi sértődöttséged okán említettem meg.
bocsi csak visszanéztem, mert a chart fut előttem, és láttam 840en van vételi lehetőség, így ott is vettem. Már így is úgy is mindegy a többi mellett elfér. ,-)
jelenlegi pakkal, vagy még pár darabbal várom feljebb tök mindegy, igazából az idő nem mindegy, hogy még ma holnap feljebb tudunk-e menni! ,-)
Vagy csak akkor amikor elleszek.
:) pozi határozza meg a tudatot..
nincs erő a piacban..az a gond.. látod 100db bux1212 elakasztja a kereskedést..
usa ism index,lakások,munkanélküliség....és ha lesz q3 fedtől olcsónál lökik be az tuti....
2012.07.02 16:00
NEMZETKÖZI MAKRO/DEVIZA
HíRLEVÉL
2009 óta először jelez zsugorodást az ISM feldolgozói indexe
A vártnál is gyengébb eredményekről számolt be az ISM intézet mai adatközlése az amerikai feldolgozóipar helyzetéről. A májusi 53,5 pontos érték után az előzetes várakozások szerinti 52 ponttól elmaradva 49,7 pontos eredményről számolt be az intézet június hónapra vonatkozóan. 2009 júliusa óta első alkalommal tartózkodik a mutató az 50 pont alatti tartományban, mely gazdasági zsugorodást jelez.
A feldolgozóipari index esésében két összetevő játszotta a döntő szerepet: egyfelől az új megrendelések mutatója a május havi 60,1 pontos értékről 47,8-ra, másfelől a szektor árainak indexe pedig 47,5 pontról 37 pontra csökkent.
Annak ellenére, hogy a feldolgozóipar egyre csökkenő arányban járul hozzá a világ legnagyobb gazdaságának GDP-jéhez, az mérséklődést jelző értéket több elemző is "kifejezetten aggasztónak” értékelte.
Habár gazdasági hatása kevésbé jelentős, némi vigaszt jelenthet a szintén négy órakor közzétett építőipari kiadások változása. Előző hónap során a kiadások 0,3%-kal nőttek, ebben a hónapban pedig a kiadások 0,2%-os növekedését becsülték az elemzők – ennek ellenére a növekedés mértéke 0,9% lett. Ez az érték közel kettő és fél év óta a legmagasabb érték. A kormányzati kiadások összértéke 1%-kal csökkent május során – ez sorban az ötödik ilyen hónap – de ennek hatását a magánszféra emelkedő kiadásai tudták pótolni.
a teljes igazsághoz hozzátartozik hogy most valóban vételi a kép, tetővadászattal próbálkoztam,lehet belőle égés is,de én a köv menet előtt egy gyors leszúrást vizionálok,nálam sp a napos trendvonalába koppintotta a buksiját,és mindemellett jönnek az uniós csúcsok kritikáji is,ehhez egy kis magyar gazdaságpolitikai mámor
ezek az okaim
ázsia is lassul
Nincs határozott irány ma reggel Ázsiában, a Nikkei és a Kospi 0,6 százalék körüli emelkedésre képes, a Shanghai Composite pedig 0,4 százalékot veszített az értékéből. A többi tőzsdeindex az előző záróára fölött mozog picivel.
8,8 százalékra lassult május során Hongkongban a kiskereskedelmi forgalom bővülése, ami 2009 szeptembere óta a legalacsonyabb ütemű expanzió. A tavalyi évhez képest legjobban az órák és az ékszerek értékesítésének növekedése csökkent.
Az HSBC (LSE) szolgáltatószektorbeli beszerzési menedzserindexe (PMI) az előző havi 54,7 pont után 52,3 pontra esett júniusban Kínában, ez 10 havi mélypontot jelent, bár az 50 fölötti érték még enyhe növekedésről tanúskodik.
Görögország ugyanúgy profitálhat a mentőalapok általi bankfeltőkésítésből, ahogyan tervezik a spanyolok esetében – mondta egy konferencián a korábbi pénzügyminiszter az ekathimerini.com szerint. A következő hetekben többször is napirendre kerülhet ez a kérdés, mivel így akár 50 milliárd euró körüli összeggel is csökkenhetne a görög államadósság, GDP-arányosan pedig 136 százalékra zuhanna vissza a mutató a 160 százalékos szintről.
1800 milliárd euró Franciaországban az államadósság, ami a GDP 90 százalékát jelenti – mondta tegnap a francia miniszterelnök. Azt is hozzátette, hogy évente a kamatkiadások 50 milliárd eurót jelentenek a költségvetés számára. A kormány 0,7 százalékról 0,3 százalékra vágta az idei GDP növekedési prognózisát.
Egyre felfokozottabbak a várakozások a holnapi ECB-s kamatdöntő ülés miatt, a Bloomberg által megkérdezett elemzők 25 bázispontos alapkamat-csökkentést várnak, míg a betéti rátát 0,25 százalékról 0-ra vághatják.
kicsit lejjebb eresztik most...a megrántás előtt ?
remélem lesz meghúzás még....18.300-19.000 közé tették a hullám végét..akkor had szóljon....nem kell itt a színészkedés :-)