Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#527841 Ibiza Előzmény: #527838

jelentési szezon kezdődik..arra reppennek sztem piacok..mert ha igazam van és optimálisan működnek tőzsdei cégek akkor jó jelentések jönnek..

ez kihat a buxra..a hazai jelentések viszont szopatósak lehetnek.. otp-nél egy nagy negatív eredményt várok..sztem öreg elhatárol egy összeget a bankadóra..esetleg leír egy kicsit a goodwillből.. csak figyelmeztetés végett.

#527838 big-ebuy Előzmény: #527836

így van félig,sztem új tetőről borítanak,bux elég gyenge kihagyom,max shortba lépek 18200körülről

#527836 Ibiza Előzmény: #527826

usa a tegnapi félnapi nyitvatartás miatt ment fel..ma nincsenek nyitva..holnap eKB kamatdöntés..sztem kivárás lesz..vagy egy kis mutyesz a BÉTen.

#527830 Hathor Előzmény: #527824

Nekem ilyenekkel ne oldjátok a feszkom, mert lassan durranok :DD

bocsi ha indulatosabb voltam a két napban, de agyhugykövem felment a sok marhaságtól.

Na csá.

Még annyi.. még mindig bőven tegnapi zárónk fölött van minden kint, de adni kell megint itthon a dolgokat :D

oké.. ez már csak iylen.

#527829 big-ebuy Előzmény: #527827

short miért?sp naposan elliott 5. pontját lövi ki.....túlvettek...de maci ugrasztás lesz még előtte sztem

beraktak egy 100as pakko…

#527828 Ibiza

beraktak egy 100as pakkot az eladásiba.. hmm talán itt sem mindeki úgy játszik ahogy írja...vagy csak szopatni akarnak arcokat.. nálam bux hatiban 950 nagy ellenállás(érdekes a 920is az) ezért adtam el előzőleg.. 18k felett tán érdemes venni de ha 18250en átmegy mehet alá a stop.

#527827 Hathor Előzmény: #527822

Most nem azért, de szerintem baromi jól néz ki mineden.

Shorton nem tudom minek gondolkodni?!

Megint a pesszimizmus, mert nem elég pesszimista hati 350-400Kt-val?!

NA mindegy.. meleg is van, másképpen is gondolkodunk mindnyájan.

Sok szerencsét a shortosoknak.

Én leléptem. sok a dolog.

Yo kereskedést, sok pénzt!

#527824 Borska Előzmény: #527822

pici szurka piszka :) feszkóoldásnak :) szerintem most van a hatiban 350-400pont lefelé,onnan akár ismét fordulhat is,kiderül,sc esetén felkészítettem magam a stoppolódásra

#527822 Hathor Előzmény: #527818

Én meg venném orrba szájba..

sosem leszünk egy hullámhosszon :D

Ne legyél már gyerekes, ezzel ha azt írom azért ment olaj, mert én rajzoltam, ezt senki nem gondolja..rajzolok, és azt mutatom, hogy ez várható véleményem szerint, de az alapok nem fogják a stokis beírásom alapján venni.. ennyire ne nézzetek már idiótának..

Irányt keresek, várható kiteljesedést, nem világot akarok irányítani..

hogy jut ilyen eszébe?? komolyan..

#527818 Borska Előzmény: #527815

így kerekebb ,de akkor is a FUNDA az ami meghatározza a TA-t ,ahogy a lét a tudatot :)

kezdő hati shortok megnyíltak 17899es átlaggal

#527815 Hathor Előzmény: #527812

Nem úgy kell venni, hogy én zászlómra ment, hanem mint elemzők ezt látták benne, velem együtt, elég egy két alapnak kiadni célárat.

Ha nem így gondolod, akkor tévedtem.

Mondjuk azt, hogy véletlen volt, legyen Iráni feszkó, nekem 8!

#527814 Hathor Előzmény: #527810

MOL tegnap nagyon kellett, ma már nem. Kitörte fülescsésze nyakvonalát, most visszatesztelte, lesz benne menet, de ezt már nem tudom kivárni..

a jó édes anyukáját az egésznek

#527810 Hathor Előzmény: #527807

Olajra mondja tegnap a rádió, nem tudják mire emelkedett tegnap, valszeg az Iráni feszkó miatt.

Aham.. előző este mutattam zászlót benne.

Ma mondják megtorpant valamiért Olaj. Aham, mert elkészült zászló célára

Akkor mi volt előbb, hír, vagy TA?