Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#527807 Hathor Előzmény: #527802

Nem cinkellek én Ricsi, eszem ágában sincs, csak sok mindennel nem értek egyet..

Te úgy gondolod normális, én azt, hogy nem.. nem csak Te mondtad.. Frontin aki velünk él, Ő is azt mondta nincs itt semmi baj hatival, velem van a baj..

Okés.. megértettem.

MAilre nemigen nézek, mert kevés az időm, ha van időm mást csinálok a gépen, ezért elnézést akinek nem válaszolok időben.

Vonatkozott ez Sztivre is.

ha kint visszajönnének 0…

#527804 TROPHEUS

ha kint visszajönnének 0-ra az indexek akkor itthon kilőhetne a bux

látszik hogy otit nem nagyon akarják elengedni

#527802 Ricsi Előzmény: #527797

Ne cinkelj, leírtam neked mailban, inkább ott folytassuk.

Egyébként rendelkezem hati pozikkal, csak nem a magyar tőzsdén :D

#527801 Hathor Előzmény: #527800

Tegnap húztak még fél százalékot a piacokon zárásunk után, ez sem érdekes.

Az sem hogy úgy indult az emelkedésünk, hogy leütöttek napi minimumra csütörtökön, azóta töszögetik össze a KT-t, meg tartják a piacunkat, azóta forint is lejött 284ra euroval szemben.DAX ment 500pontot mi 700at, csak van hármas szorzó 6K DAX-17K Bux között majdnem

Mindegy..

#527797 Hathor Előzmény: #527792

Ne panaszkodjatok KTra, én sem teszem.

Tegnap többen megmagyarázták, hogy ez igenis normális.

Ma nem panaszkodom tanultam megint fórumos társaimtól :D

No para, 300pontot nyugodtan ellophatnak tőlünk.

Természetesen a hozzászólok nem rendelkeztek tegnap hati pozival.

prompt picivel a 200 nap…

#527796 TROPHEUS

prompt picivel a 200 napos felett,csak hát a forgalom...

#527788 BudFox Előzmény: #527705

Azt nem értem hogy miért kezd mindig az SP kis minuszban, ha délutánra mindig óriási tépések vannak :DD

...gondolom igy tundak még több papírhoz jutni, stop -ot kiütni

#527771 Ibiza Előzmény: #527649

akkor nem is volt rossz Ibiza 920as eladása az előző kőrben..megérzésből TA nélkül..

#527705 Ricsi Előzmény: #527673

Azért én türelmesebb voltam, és 6 591,5-ön adtam el, amit akartam. Ez egy rámszáradt long volt, kivártam, hogy termeljen 100 pontot. 06.11-től cipeltem.

#527701 Frontin Előzmény: #527681

Ezért nem kell egy bizonytalan helyzetben túlvállalni magadat túl sok kontival egyszerre. Megvan a 100 kontinak is, meg a 20 konti nyitásának az ideje is.

#527681 Hathor Előzmény: #527679

Maradt még 80konti nyitva reméljük jobb lesz az átlag, nekem sem így volt tervezve, de 10-10et könnyebb mindig zárni. Ráadásul 1-1kontival megint másképpen lehet kereskedni. Minél kisebb egy pozi, annál jobban forog az ember, könnyebb lezárni 1-5-10kontit napi szinten, kockázatot is könnyebb felvállani- Nem könnyű 50ezres bróker díjakat sem benyelni kötésenként, teljesen más logikát követel.

#527679 Frontin Előzmény: #527676

Bocs, de én nem kapkodtam. A 400-as hati egyik felét 600-on, a másikat 700-on zártam. Ennyi volt betervezve nekem ezzel a pozival, nem akartam hosszabb távon szembe menni a trenddel! Az egy dolog hogy lehetett volna többet is fogni rajta, de tartottam magamat az előre eltervezett taktikához. És azt se felejtsd el, hogy mindez nekem semmi idegeskedésembe nem került, és 1-2 nap alatt zsebben volt, még ha nem is volt egy nagy fogás. Te viszont itt idegeled magadat napok óta feleslegesen, és nagyjából ugyan annyi a nyerőd rajta idáig pontban, vagy még annyi sem (egyelőre legalábbis). Te tudod mit csinálsz, én csak elmondtam egy véleményt hogyan tudnál kevesebb idővel és idegeskedéssel sikeresen működni, csupán a jó szándék vezérelt...

#527676 Hathor Előzmény: #527675

Te sem vagy itt napközben, így Te sem látod mi folyik hatiban. 380-400as KT ne legyen már normális, ha eddig 600at elfogadtuk, ami 500-700között mozgott. Ha marad átlag 600 a KT, akkor ma már 18100on vagyunk, és máris más a helyzet, nem panaszkodunk.

470es KTra kellett ma is zárnom. Hati futikat árazza mindig, azok meg bőven emelkednek napok óta. Ha kicsit előre adják futit Buxhoz, akkor ütik előre hatit, de most emelkedik a futi 3napja, és mégis mélyvízben a hati.

Most idő hiányom van az a baj, máskülönben ha jövőhéten itt tudnék lenni mellette, akkor nem lenne gáz, ha lejjebb sem volt gáz.

Kapkodás.. mihez képest? 17400as hatit te is zártad másnap, meg követekező nap, így ha nem kapkodsz Te sem, most nem 500-600on kellett volna zárni, hanem várni, miközben 18000es Buxot vársz te is.

A piac naponta változik, visszamenőleg így látja az ember.

Én tudtam, hogy C.pontra feljövünk, így nem izgatott a lefele menet annyira, a 750es vételekkel sem. Most a két napom izgat, mint amikor kifut az ideje határidőnek, és addig lépni kell valamit.