Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#527675 Frontin Előzmény: #527668

Szerintem légy egy kicsit türelmes, és akkor több lesz a sikerélményed a hatival. A mostani longok java részét is (ha jól emlékszem 750 környékén) kicsit korán nyitottad, és ráadásul túl sokat egy helyen, de szerintem erről már beszéltünk. Persze ha megy még innen 2000 pontot fölfelé (én ebben nem hiszek), akkor lehet hogy nem volt korai. Félre ne érts, nem akarlak én Téged kioktatni, de gondolj bele mennyit rakhattál volna már zsebre ha 400 környékén nyitottál volna először. Nem szenved ez a hati itt, csak Te vagy már megint türelmetlen. Próbáld ki azt, hogy pár napig nem nézed nap közben a tőzsdét, csak a nyitást és zárást esetleg, feltéve hogy nem napon belül kereskedsz. Szerintem sokkal jobban meg fogod gondolni hol nyitsz pozit, sokkal jobban fogsz bízni a saját elképzeléseidben, és a zárásokat sem lesz időd elkapkodni. Tedd be arra a szintre a vételt/eladást ahová rajz alapján várod, rakjál be stoppot a megfelelő szintre a meglévő pozik védésére, aztán hagyd a francba az egészet. Lehet hogy így párszor mérges leszel mert pár pont híján az orrod előtt fog fordulni a piac, de hosszútávon több lesz szvsz a sikerélményed mint a kudarc. Bocs az OFF miatt!

#527668 Hathor Előzmény: #527665

"Jobb voltál mint Szepesi Gyuribácsi fénykorában, űzted-hajtottad az árfolyamot a Neked kedvező irányban fáradhatatlanul! ;-)"

Arra is ment, nem? :D

lezártam pár kontit, véletlenül sem szeretnék beragadni csütörtökig, mert péntek reggel utazom el. Addig le szeretném zárni az egészet. Ha holnap lesz setup visszaveszem. Egyébként kegyetlen mit szenved hati itt össze.. OTPn 3500ról nagyobbat fogtam volna csak mai setuppal 5x TDTvel. a 3500-3572es setuppal. Lehet elkezdek megint OTPzni, mert kiidegel 1212, OTP 10.000darabot szinte 10ponttal lehet zárni itt van hogy egy napot várni kell, hogy legyen valaki a könyvben 100kontikra.

#527665 Frontin Előzmény: #527649

Sziasztok! Látom ma volt élet a topikban, főleg Hathor Te pörögtél, még azt a dinnyét is kutyafuttában etted meg 2 közvetítés között bakker! Jobb voltál mint Szepesi Gyuribácsi fénykorában, űzted-hajtottad az árfolyamot a Neked kedvező irányban fáradhatatlanul! ;-)

#527650 BudFox Előzmény: #527636

azért szép lett a vége...

most én sem bánom hogy rally van :-))

17.580 -as átlag a longom.

#527649 Hathor Előzmény: #527648

Bezártunk, rántottak egyet a piacon.

26kontim teljesült 920on zárás előtt eladva, kicsit levettem a teherből.

1randomos 935ön záróban.

Többit átvittem.

Re: ds

#527643 big-ebuy Előzmény: #527640

10225 10:08 Ricsi (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Hathor

Ez sem igaz, de mind1

Illetve nem mind1

Ha magas a kamattartalom, akkor hati elad, rv vesz, ha alacsony, akkor hati vesz, rv elad. Ez annyira egyszerű, mint egy pofon. Kérdezd meg róla Hencit, ha gondolja elmagyarázza, mert félek lecsesz, ez nem a Bux1212 témája.

#527637 Waszeitung Előzmény: #527634

De legalább a délelőtt nagyon kellő Mollyt,délután visszaadták az idióták..ez a promt buxval való küzdelem kész kabaré.

#527636 Hathor Előzmény: #527635

Megengedem, hogy a kijelölt céláramat teljesítve, ott megállva túlhuzzák :D

#527634 Hathor Előzmény: #527633

EUR/USD kilőtt most, DAx utána megy, meg majd sp is.

Este meg lesz itt kényszerzárás shortban.