Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#526728 Hathor Előzmény: #526724

Nem láttam, elnézést, átugrottam mert másnak szoló offokat láttam.

Megnézem majd, és priviben válaszolok.

#526725 BudFox Előzmény: #526700

Majd elindulunk ne aggódj...most még sokan nem bíznak az emelkedésben....ha shortban lennék én is lefelé várnám tuti :-)) ahogy szoktam...

aztán ahogy fogynak a shortosok, van egy határ ahonnan elindul egy nagyobb hullám fölfele....ha nem ma akkor hétfőn, vagy kedden...

#526724 Ricsi Előzmény: #526723

Bocsi...

Neked írtam reggel ebbe a topicba, de nem is válaszoltál...

Tettél valamit?

#526723 Hathor Előzmény: #526721

Ricsikém ezt a dumcsiba, vagy privibe légyszi, ha hatihoz mást nem tudsz hozzátenni, ma már volt pár ilyen jellegű off.

Thx.

#526721 Ricsi Előzmény: #526570

Nem írtál hülyét, de a kérdés olyan volt, akkor te biztosan jól beszélsz olaszul meg spanyolul.

Csak arra reagáltam, nem úgy volt, hogy mint Lolka és Bolka vettünk egy földgömböt, és böktünk rá egyet. Ha eldöntöm, hová megyek, amire indulok, fogom beszélni a nyelvet.

Amire persze valójában nincs is szükségem, mert nem akarok én ott dolgozni egy percet sem. A vendéglőkben és kávézókban meg megértik az angolt is.

Nyelv annak kell, aki ott dolgozni is akar, vagy mittomén mit csinálni.

#526715 Hathor Előzmény: #526710

Mtelcsi sem néz ki rosszul nálam.

lehet nézni nagy zászlót, de az durva lenne szerintem célárnak le.

Most egy lefutott 5ös szerkezet Apontját teszteli vissza 440-441es nyakvonallal, onnan 435körüli jobb váll le, B.pontként majd fel nyakvonalat kitörve Cre szerintem a terv.

#526710 Hathor Előzmény: #526708

Na 17.178as Buxnál 500as KT

végre kezd izgi lenni..

E-STAR már 8%pluszban, mondtam tegnap azt kellett volna vennem tegnap, mint ezt a szutyok buxot :D

#526708 Hathor Előzmény: #526706

DAX napi csúcson, mi tegnapi szint alatt még mindig.

Jó jó nem kell mindig futit nézni, de akkor esésben se keressük azt. ,-)

KT legalább felállt 600pontra végre, azért már hati is kezdi érezni, hogy ez vicc.

#526706 Borska Előzmény: #526704

köszi kedves vagy

ez a nyerő inkább a nullához közelít ha a kezköltséget is lecsippantom,szóval amolyan nullavédö pozikicsukás volt

nem változott a véleményem,de most nincs igazam,és ha erőltetem ebből akár csunya minusz is lehetett volna,remélem valóban beindul egy pánik shortzárás,mert a kitartó longosok is megérdemlik a sikert,embertpróbáló illetve trédertpróbáló napok ezek :)

#526704 Hathor Előzmény: #526701

Borska,

nehéz idők vannak most, ekkora egy mocsok piacot ami van..

lényeg a nyerő, ha kicsi is, ezt úgy is utólag látjuk meg mindig..

Gratulálok.

OTP szép lassan bázisokat épít.

Tegnap 3400on, ma 3500on.

Telekomnak pont ilyenkor kell a hattyú halálát eljátszania, na de majd amikor feltámad a halálból!

shortok zárva,fejethajto…

#526701 Borska

shortok zárva,fejethajtok az átmeneti irány elött

17800ról 17650en +150pont

17700ról 17650en + 50pont

nem egy nagy eresztés :( de a tőke védelme felülírta a makacs short beállítottságomat

#526700 Hathor Előzmény: #526673

Mi fáj ennyire Buxnak már?

a pesszimista mindenit neki.

Dax meg napi csúcs felé tart megint, eur/usd-dal, spvel.

lefele egy pontot esik valami mi 100-200at, felfele 2pontra semmi.

utána délután észnélküli kapkodás kell majd neki.

Olyan mint egy magára hagyott vénlány.Savanyú és örökké szomorú.

Jól fel kéne csinálni már.

#526673 Hathor Előzmény: #526670

Elégedett az új jegybanktörvénnyel az EKB

2012. június 29. | 11:45

Az EKB a jogi szakvélemény során megemlíti, hogy "ezúttal a törvényjavaslatról az MNB-vel is folyt egyeztetés, a nemzeti jogban előírtak szerint. A tervezett módosítások - a jelenlegi MNB-elnök hivatali ideje alatt a Monetáris Tanács tagjai létszáma emelésének mellőzésére vonatkozó kötelezettségvállalással együtt - arra utalnak, hogy a magyar kormány most készen áll az MNB intézményi függetlenségének tiszteletben tartására".

A frankfurti székhelyű jegybank hangsúlyozza, hogy mindezek mellett "szoros figyelemmel fogja kísérni a központi banki függetlenség gyakorlati betartását, és a továbbiakban is kapcsolatban marad a magyar kormánnyal a fennmaradt és a konzultációs levélben is elismert nyitott kérdések megoldása végett."

További részletek hamarosan.

Az EKB összességében tehát kedvezően értékelte az MNB-törvényt érintő legfrissebb kormányzati módosító javaslatot. A folyamat következő lépcsőfoka, hogy a Parlament elfogadja a módosításokat (a jelenlegi ütemterv szerint két hét múlva július 12-én), és ezek után elindulhatnak a hivatalos IMF-tárgyalások, miután az IMF is úgy vélekedett legutóbb, hogy a mostani módosítások kielégítik a nemzetközi szervezetek aggályait.

#526670 Hathor Előzmény: #526660

Ezt a Buxot jól seggbe kéne rugni hatival együtt.

Ekkora egy szenvedő piacot mint a mienk..

Tegnapi szint alatt kell lennünk ma biztosan?

#526660 BudFox Előzmény: #526653

I like it :-).....akkor long..

csak most megy ez a nap közbeni lecsorgás...ha kinyit USA lesz SC szerintem.

#526654 Hathor Előzmény: #526594

Talasz,

iegn ez is benne van a pakliban, csak az a gond, hogy e fölött egy nagyobb rendű chartom amazt mutatja, így annak emelkedésében egy ilyen formációhoz is el kellett jutni.

De igen benne van, mutattam ezt is ma reggel is.

Én egy charttal feljebb léptem, ott Ct várok.

#526649 Frontin Előzmény: #526593

Sziasztok! Na látom közben nyitóban elment a maradék 10 db kontim is ami még 400-ról volt, úgy hogy most nulla pozi. Ez a B pont nagyon szivatós tud lenni Hathor, elképzelhető hogy kijelölésre került, de az is, hogy még nem, és az akkor akár az A pont kiindulási pontjához is visszamászhat pl. egy flat v. szabálytalan korrekción belül. Nem látok most grafikont, így nem tudom eldönteni milyen a karaktere a mostani emelkedésnek. Egy v.mi biztos, bárhol legyen kijelölve a B pont, onnan én még várok egy nagyon markáns emelkedést min. a 06.20.-i lokális csúcs közelébe, de ha azt feltételezem hogy már most C-ben vagyunk, akkor akár 18.400-500 közelét sem tartom lehetetlennek. Ez azt feltételezi, hogy külföld is jól fog muzsikálni, pl. SnP elmehet akár 1380 közelébe is.