Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#526485 Hathor Előzmény: #526469

Elfogadták az EU-csúcson a növekedési paktumot.

Az EU-országok állam-, illetve kormányfőinek brüsszeli tanácskozásán csütörtök késő este elfogadták azt az intézkedéscsomagot, amely a pénzügyi stabilitást célzó lépéseket a gazdasági növekedés ösztönzésére irányuló döntésekkel egészíti ki - tudósít az MTI.

Herman Van Rompuy, az uniós csúcsvezetők testületének, az Európai Tanácsnak az elnöke, José Manuel Barroso, a legfőbb uniós javaslattevő-végrehajtó intézmény, az Európai Bizottság elnöke, valamint Helle Thorning-Schmidt, az EU soros elnökségét e hónap végéig ellátó Dánia miniszterelnöke közös sajtótájékoztatón közölte, hogy a növekedési paktum céljaira összesen 120 milliárd eurót mozgósítanak.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/megallapodtak_a_novekedesi_paktumrol_brusszelben.169397.html

#526469 Hathor Előzmény: #526461

Jövőhét végén másfél hétre Erdélybe megyek Székelyudvarhelyre, Hargitára..

nem tudom mennyit tudok elkapni még jövőhéten C.pontból, ha lesz fel..

lehetne már valami jó setup, mert csak a kisbüfiket gyilkolják itt ki a parketten. Jobban megedzenek itt minket, mint kovács a vasat.

#526461 Hathor Előzmény: #526454

Most már nagyon remélem hogy erről a nyakvonalról felpattanunk Buxban, ahogy várom már napok óta. Kamattartalom is kitágulhatna már, mert napok óta ütik hatit napközbeni 450-500as Ktra. Időben bal vállat nézve jobb váll elhuzódhatott ennyit.

Dax futi 6100ra lett leütve zárásunk tájékán, most napi maxon volt : 6184-en

Bux órás kép:

http://postimage.org/image/q5acn1v8z/full/

#526453 Hathor Előzmény: #526450

benéztem meccs közben.

Bud, isteni kérésed fülekre talált!

Futik ebben a pillanatban fellőve! :D

Bux kapja be a micsodámat!

#526450 BudFox Előzmény: #526410

most jöhetne valami világmegváltó dolog...ha shortban maradtam volna tuti azon kéne izgulni hogy holnap ne 300 pontos pluszban nyissunk ki :P

#526445 BudFox Előzmény: #526394

vettem longot úgyhogy most már tuti hogy törni fog :D

neem..azért eddig se tudták lentebbre ütni...tán nem megy most sem. meglátjuk holnap.

#526401 big-ebuy Előzmény: #526400

fent is lehet lefelé trendvonal kettő is...ékből kimegy valamerre

tuti nincs,viszont nyitva vagyok mindkét irányra

#526394 big-ebuy Előzmény: #526393

még innen jöhet, a pánik szakasz dax 5500ig is akár sp 1265-1280 2 rés volt a daxba naposan talán eddig,a 3.???még jöhet vmi pánik hírre jövő héten pl

gf

#526392 Waszeitung

Záróban függőlegesen le,egész napos hősködés után... bétet felszántani,sóval bevetni majd kiírni hogy élt X évet,de azt is minek? :D