én sp shortom zártam 15.2őn,18,3on visszanyitottam 1320ig vártam de így ega a long-short...esést várok...bár hírre kitéphetik röv távon
én sp shortom zártam 15.2őn,18,3on visszanyitottam 1320ig vártam de így ega a long-short...esést várok...bár hírre kitéphetik röv távon
Benéztem záró után.
Hát ezt csúnyán lekötötték. Nem erre számítottam, de a pár pont kinti esés még benne volt, ez pont zárásunkig tartott.
Itt elkészültek nyakvonalak fej-vállaknak, meg dupl aljak kint amiket néztem.
Ez jutott már megint itthon a napközben.. ha most mennek fel reggelig, abból meg semmi sem jut holnapra nekünk.
Most jó lett volna még egy órával tovább nyitva lenni.
Na mindegy, ez van.
Szép estét!
most értem vissza,arany,olaj esik,eurusd se lőt ki tegnap....sztem vmi váratlan nyekk lesz holnap kb
ki húzta fel,brokik hogy magasabbról adjon,meg a mai napon kiélvezték a szopatást....
így van most mindkét irány adott hír függő,meg banki multiké
nahh ezt a mai piacon megjósolni :) amit ma a forexes számlám művelt..... 10% mozgás föl le föl le,holnapig bármi lehet,én ma délutánra is nagyobb eladási aktivitást vártam, de nem jött be,otp-vel megtámasztották a bétet,de nagyon pengeélen van a dolog, lehet itt még gigaesés,meg persze az ellentetje is,dumával irányítják a piacokat,nem jó ez,de sajna ez van
17.380-ra beálltam mini vétellel, meglepve láttam hogy nem teljesült, és annyira nem is bánom, lehet hogy holnap 17e körül is fog menni...
azt a világot figyeljétek majd,ha arany töri az 1500at,na az a brutál esőhullám ami végigsöpör majd az pirosra festi az eget BP fölött is ,mert ha tetszik ha nem ma megint csak überbrutál optimista volt a bét, záró öntést várok
mtel valamikor fej-fej mellett ment fhb-val.....most meg majd 70 huf különbség...qrva mindenségit...
+-200 ponton záróban nem kell csodálkozni orbániában!
17350 alatti hatizáró már már elgondolkodtató lenne....
.....már ha lesz
huf erős, ha nem lenne imf pletyka már 300 felett lenne...hozamok is estek még mindig, pedig már 2 hete esnek folyamatosan...mtel-t valaki le akarja copatni, aztán lehet, hogy jön valami + hír, és holnap meg elszáll....200 millával leverték..
De vajon mi értelme ennek a cipóra *opatásnak a béten???
telkót és forintot ütik, ez nem szokott jó ómen lenne a következő napokra.
Nah hatishortosok nap közben szépen szívatva vannak,záróban lesznek az esetleges longosok?
Tényleg embert próbáló feladat ez a magyar piac....Molly beborítva napi aljra,Rg napi maxon,Oti meg 3400 alá csúszott.Tényleg ki az az állat aki így szembemegy a világgal...talán a fütyesz?
Hati megint 17.500pont alatt.
Ez kész.
Ezt nézni sem bírom, lelépek! ,-)
Gép kikapcs, mert még hülére vesznek.
Sziasztok!
OTP sunyin megy fel emelkedő trendvonalról 1.7%pluszban, 5forintokkal viszik fel. MOl jó 16200felett. Ricsi is 37K felett. Mtelekom csúf egy kicsit egyelőre.
OTPt szerintem kitépik nap végére
Te vagy a Fej Főnök....határozd meg a taktikánkat :-)) Hajrá long :D
Én nem hiszem azt. Kint nagyobb dupla aljra mehetnek még le pár pontot, de az a nagyobb dupla alj felviszi Buxot 17250re.
Jobb lett a segélykérők száma is, mert kevesebben fordultak kint segélyért. Gdp is jó lett. Ha a nagy semmit le akarják ma ütni, az meglepne, max egy dupla alj jelölés lehet.
17100 on már volt a promt,ha továbbra is így megy a piroskodás kinn akkor lehet suta lesz a jobb váll..