Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#526283 Ibiza Előzmény: #526279

mindjárt usa munkanélküli adat..sztem jó lesz..kispajeszos belehúz hatiba

válság van..ilyenkor a p…

#526279 Ibiza

válság van..ilyenkor a piac a legrosszabbat árazza be..a várakozásokat.. a hír az már csak megrezget..ha nem tér el jelentősen a várakozástól.

#526256 Frontin Előzmény: #526245

Sziasztok! Meg is jött a várva várt következő kör fölfelé, csak az a baj, hogy a hati egyelőre nem vesz róla tudomást. Szvsz rengetegen ültek shortba ezen a szinten, folyamatosan pakolják rá az újabb és újabb tételeket. Ilyenkor szokott jönni a szopacs, amikor ennyire egyértelműnek tűnik a dolog. Szerintem is short lesz a jó irány mostanában, de előtte még szinte biztosra veszem hogy csinálnak egy shortos kiugrasztást...

#526249 big-ebuy Előzmény: #526245

így igaz mehet a sp 1350ig is,állkitörés,netán kitörés,felfelé a tuti...lefelé málnásba szophat a maci

#526244 big-ebuy Előzmény: #526221

miért short inkább,sp jobb válla teteje ki tudja hol épül ki,de nyáron lehet még itt öntés

hírekre tépkedik meg ,jövő megváltásra várva,d ha nem az jön...hmm????piaci reakció????

van vola röndössen, mind…

#526241 szotyi

van vola röndössen, mindenhol

páran ma-holnap biztos telibeszop@tják magukat

#526237 BudFox Előzmény: #526209

No, most hogy elkezdték felhúzni full short lezárva, mostantól full long :D

lehet akkor emelkedni ? csak most meg nehogy visszahulljon mint a falevél....

#526231 Euroman Előzmény: #526209

szerintem a 6000 huf-os tranzakciós díj felső határ is jó hír...foglalkoztatottság szégyen, mert akinek van munkája, az is xarért-hugyért dolgozik...nem a munka a lényeg, hanem a lé amit érte adnak...dolgozni minden hülye tud...a lé meg egyre kevesebb...kötvény javulás nagyja már megvolt, most írják le, amit az elmúlt 2 hétben javult....mindenki látta, aki figyeli....emelkedés lenne nekem is jó, csak nem hiszek benne, sajnos

#526229 szotyi Előzmény: #526221

ok, akkor adok neki egy kis lehetőséget

most jobb?

;-)

Te meg nyaralj jól, hétvégére mindent elsöprő kánikulát mondanak!

#526221 Hathor Előzmény: #526217

szotyi!

Nem tudom mi lett veled? Tiszta short beállítottságú lettem. 23Kn emlékszem még longoltad a piacunkat, illetve próbát adtál neki, de azóta csak pesszimizmus jön belőled Buxszal. Mi az oka?

EUR/USD-ban írtam, hogy örülsz, hogy írsz végre egy egy sort még akkor is ha nem kereskedsz, most végre írogatsz is,amióta nem vagyok. Tényleg örülök neki, de miért nem adsz egy kis lehetőséget emelekedésnek is? ezt nem értem. Ha veszik Buxod máris mondod, hogy mire?

Fura..

Feljöttem ma pestre elintézni egy két dolgot ezért voltam most délelőtt, de megyek kajálni most, aztán nem leszek.

Üdv.

Re: fd

#526205 BudFox Előzmény: #526183

Wáá tényleg...tegnap meg +1.65 % -on voltak...na ezeknek se kell a szomszédba menni egy kis őrültséghez.