Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#525870 BudFox Előzmény: #525866

igen, két jó adat jött és most arra emelkednek.

kérdés hogy tartós lesz -e ? vagy megint variálnak ?

#525867 BudFox Előzmény: #525851

No igen...és most minek örülnek odaát annyira ? nem is figyeltem...

ha itthon is megindulna felfele nagyon zárni kéne...de még nem :-)

egyébként kinnt nincsen forgalom az emelkedésben...vissza fognak esni kicsit.

ami ma megy a tőzsdéken …

#525859 szotyi

ami ma megy a tőzsdéken az kritikán aluli

#525857 Waszeitung Előzmény: #525851

Az EU soha nem lesz egységes,ne hasonlítsunk egy Német gazdaságot egy Portugálhoz vagy Göröghöz,hitelből él lassan az egész kontinens,több kamatot fizetnek mint tőketartozást,ennek soha nem lesz vége mert így épül fel a hitelrendszer...kész,reccs,vége,kampó. Lehet pénz nyomtatni-inflálni,kötvényt kibocsájtani..de az államadósság jelentős csökkentését sehol nem sikerült megoldani...Mo-nak pl 3e milliárdja bánta hogy ragaszkodunk a visszafizetéshez,mi értelme is volt?

Rg vel megy a parasztvakítás.

Forintunk kicsit bénázik…

#525851 gilgalad

Forintunk kicsit bénázik ma...

Kíváncsi vagyok a németek meddig keménykednek. Míg rájuk borul az egész tákolmány? Aztán lehet mutogatni a léhűtőkre (van benne valami), de azért ez a dölyfösködés nekem kicsit büdös. Az ő piacszerzésükről, kierőszakolt EU bővítési hadjáratukról, a bankjaik súlyosan felelőtlen játékairól ilyenkor miért nem beszél senki?

Az egész EU már nagyon feszkós, közben a közel keleten is készülődik egy fincsi regionális háborúskodás, szóval le kéne hűteni a kedélyeket, mert a fafejkedés nem vezet sehová (Merkel).

#525843 BudFox Előzmény: #525831

Hát igen...Soros mondott valami ilyesmit a hét elején...szerintem már Ő és a haverjai is csőre töltött ágyúkkal várják hogy shortolhassanak együttesen....vagy éppen longoljanak ? nemtudom.. inkább lefele ..azért is figyelmeztetett..hogy ne támadhassák hogy : "Ő nem szólt előre..."

sokan állítják hogy túlz…

#525831 Borska

sokan állítják hogy túlzott a pesszimizmus a piacokon,és egy esetleges sikeres eu csúcs kerozint tölthet a piaci rakétákba.....

szerintem nem hogy nem túlzott a pesszimizmus hanem a jelenlegi árszintek a fundához képest kifejezetten optimista képet mutatnak

a spanyol bajok mellett lassan megint előveszik az olaszokat, az ő 10éves cuccuk is 6% fölé kúszott,ehhez jöhet a németek elleni diplomáciai támadássorozat,Berlusconi kiléptetné a németeket az unióbol :) jopofa srác

az eu csúcs eddig káosszal fenyeget,ha valóban eredménytelen lesz nagyon erős eladási hullám jöhet buxra is,otp a támasz trendvonalán ücsörög,bux letöréselötti állapot,kíváncsi vagyok mi lesz hatival,de nem bánnam ha ma bux törné a 800-at hati pedig végre 400alá zárna

#525823 BudFox Előzmény: #525784

OTP -nél a 3380-3400 nagyon erős támasz , mert ez a nagy háromszög alsó szára...a korábbi támasz 3450 volt - a kis háromszög korábbról.

szóval az OTP nagyon rondán fest...

csak ha nagyon 3400 fölé akarják húzni, vagy nagyon menni akar fölfele akkor zárnám le a shortomat...

MOst úgy néz ki 3300-3250 lesz hamarosan. onnan indulhat esetleg majd fölfele.

#525784 Waszeitung Előzmény: #525777

Aki 10x karambolozik az akkor rutinosnak számít a következőnél is? :D

Nem rutin kell ide hanem józan ész..de az sincsen.

mostan akkor a kékvirág …

#525756 szotyi

mostan akkor a kékvirág utálja az otipét?

vagy remegőkézből kicsavarás van?

több kérdésem nincs :-)

#525753 BudFox Előzmény: #525748

Amúgy én bírom Matolcsyt, nem hülye....persze néha vanak ilyen "apró" tévedései..de hát ez legyen a legnagyobb hibája...

mindegy...

No, Ha ilyen erős forint mellett is igy megyünk lefelé, legjobb esetben +100 pont, vagy oldalazás...akkor mi lesz ha újra adni kezdik a világ legerősebb valutáját ? a Frointot ? :-)

#525744 Waszeitung Előzmény: #525723

Azért napok óta a meghúzásokba bele-bele adogatnak...16800 törése van nálam napirenden buxliban.