Ma lesz élő elemzés is a Deáktéren, több infó a cikkben!
Ma lesz élő elemzés is a Deáktéren, több infó a cikkben!
A feltöltött fájl elérése:
http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=728cabcfb1fc517082abeb6f89957bad
Nagyon vigyázni kell a mai és a z elkövetkező napokban, mert szerintük ez már nagyon a vég és nagyon gyors fordulat is előfordulhat, ahogy elérik a tetőt az árfolyamok! Stoppokat húzogatni, hogy minél kevesebbet adjunk vissza a nyerőből! Nehéz elemezgetni, most meg olyan pályára tévedtünk amit még senki sem látott!
Szia! Sajnos csak Mobil netem van, korlátos. A lényeget két sorban nem tudnád elmondani?
http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=2803ce258a2a8bd16fd71d44fa176c91
Szia,
este megcsináltam már végre, hogy a grafikonokat is tudjam nézni. Aktiválni kellett az Activ-X-et, Adobe flasht letölteni, Html-t kicsomagolni és ment. Az avi videóból semmit nem látni és nagyon kell skubizni, hogy hol mozdul meg egy gomb..
A déutáni részvény elemzéseket megnéztem és nagyon felfele várják, de ezt a délelőttibe is megállapítottam.
http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=72379db065d69f6b69da11a7fb07d428
szerintem dumcsizhatunk, mert egyébként minden nap egy, vagy két linket raknál, erre jönne pár köszi :)
Én Du. kezdek bele, lett 3 eladó cégem, örök bérleti jogokkak,
1 cég-2 kocsma a XIII-ban + hozzá még 1 cég aki a játékgépeket üzemelteti 5 gép
1 cég solymáron étterem a tulajdonában, borospincével, parkolóval felújítva!
B@szki! a saját topikomat offolom szét! :) Mjd jól kimoderálom magam!
Megírok mindent mailban, hogy pontosan mi mennyi és hogy is áll össze! stb..stb..stb...
Ha már lúd legyen kövér: Utazás topikba írtam!
Persze Equitas, de ezt tudod, mert pont Te segítesz a Peti beállításban :))
Mi van veled ma? Melyik nő jár a fejedben? Vagy csak Ottilia után vágyódsz?:))
A netbrokit meg csak most fogom teszetelni, majd ha lesz kedvem..de ezen a héten semmi kedvem tradelni, pótolom a munkám..
Egy kicsit benéztem :)
Hol is kereskedsz? Melyik brokinál, Equitas?
Na ez hogy jött ide? :)) OTP-nél és K&Hnál is van látraszoló megtakarítási számlám 7% körüli kamattal. Bármelyik nap hozzányulhatok kamatveszteség nélkül. OTP-nél meg a kifizetésésrt sem kell fizetni díjat, sem berakásnál..
De nem ez volt a lényege.. hanem van egy új bróker számlám és még meg sem nyitottam, nem hogy tradeljek róla egy hete.. :)
Ha ocsón megakarod úszni, és A BP bankot ajánlom figyelmedbe, ott van egy befektetési számla 0 havidíj, és ha nem kötöd le a zsetont akkor is évi 6% kamatozik, van netes bank is ingyenes!
Az össz hátrány, hogy közüzemi megbízásokat nem tud! Dombornyomot kártya is van hozzá : 4000Ft
lassan egy hete nyitottam Erste Netbroki számlát, van is rajta pénz milkás nagyságrendben, de még be sem léptem a netbrokerbe :) akkor vágod mennyi dőm van. Ide kapok-oda kapok semmivel sem végzek.. :(
még szép.. összesen két elemzésbe hallgattam bele a sok szabadidőmben :))
azokkal is mindig késésben voltam..
értem:))skócia:)))