ez nyilt titok ,vagy olyan helyen is vannak ismeretségeid ahol ezt már tudják ?
köszi az infót
ez nyilt titok ,vagy olyan helyen is vannak ismeretségeid ahol ezt már tudják ?
köszi az infót
Azt nézem én is...Eur/ HUF -0.66 % , tehát erősödésben van ma is a forint..a BÉt még is csak vegetál..mi lesz ha elkezd gyengülni a forint ?
vagy nemtudom....akkor fordítva akar majd mozogni a piac ? gyengülésre mindig hevesen reagálunk.
Lehet hogy lesz emelkedés ettől még....nem látom a jövőt....de én még tartom a shortokat.
Szólj ha mész, nekem is lenne pár kérdésem Rényi papához...
Van még egy "jó" javaslatom, legyen az Eszar a projekt levezénylője! Látod nem is kell messzire menni hogy egy komoly ütőképes csapatot állítsál össze, csak körül kell nézni a Bét-en. :-P
bocs az OFF miatt...
Az már régen rossz ha csak Rg-el tudnak pár 10 pontot húzni buxin...
:DD ha csinálná elmennék kunyerálni hozzájuk..hogy az elmulasztott nyereségért cserébe adjanak ingyen :D
USA : egyik nap óriási esés...másnap játszanak a futuresokkal, kis plusz, még nagyobb plusz...az előz napi esést félig ledolgozzák....3. ugyanaz mint az első, 4. nap ugyanaz mint a 2....majd megint előlről D:D
Ebben a tempóban talán ez jövőre szóba kerülhet...
azért nem hiszem,mert a kormány is 290-300 körüli árfolyamot szeretne látni,mint ahogy annak egyszer kétszer burkoltan hangot is adott,ha elkezd erősödni abban a pillanatban jönnek a kamatvágások,szerintem,de simán lehet igazad
sztem imf-eu megállapodás után 265-70 ig erősödik a forint majd beáll mindenkinek kellemes 275re..
Hát egy ilyen 12.000 Wattos rendszerünk lesz....meg fogja termelni az összes szükséges áramot, meg még azon felül...ha kész lesz majd csinálok képeket....de majd csak őszre lesz készen..ha igaz.
Változatlan promt mellett cibálják is mint hülyegyerek a gumicukrot...
valahogy ugy érzem hogy usa felébred,rákukkant spanyol 10 Y NOTE -ra ,látja hogy megoldás azóta sincs,közel a határ és elkezdik adni nyitóba,akkor beverhetik a hatit is olyan 100-150 minuszba,majd az ezt követő megnyugvásba visszacibálnak mindent,elkezdik az eu zárások elötti figurákat,és hogy onnan merre.... arról gőzöm sincs
:) bár ez a felvázolt rövidtávú verzió is csupán a képzeletem szülötte,de én ennek adok nagyobb bekövetkezési valószínüséget
Rakétában egyelőre én sem bízom, csak tisztán TA alapon várnék még emelkedést min. az említett zónákig.
Nézd meg milyen a könyv! 50 kontival minden irányban meglehetne mozgatni egy százassal. :-(
ma már 17k fölé kukkantott,én abban reménykedem hogy ez elégséges volt a feliránynak egy darabig, de minthogy bármi lehet....... akár rakéta is jöhet,bár én a gyöngyhalásznak jobban örülnék
Itt meg mi történt az utóbbi órákban? Csak a határidőt adják?
Bux +105pont Bux1212 -30pont