hopp :) elfelejtettem hozzátenni ,hogy
véleményem szerint
:D
de úgy is eldönti az idő
hopp :) elfelejtettem hozzátenni ,hogy
véleményem szerint
:D
de úgy is eldönti az idő
viszont ezt éleselméjű vezérünk és sasszem segítőtársa is észrevette :) és tesz is ellene....
vagyis a huf ilyen szinteken való lébecolása átmeneti jellegű ,sokkal inkább a 300as szintek a reálisak ,illetve dollárral szemben pedig a 240
a HUFnak is megvan a maga varázsa :) mondj mégegy ilyen devizát :) ahol gyakorlatilag az államcsőd kizárt,legalább is 1-2évig,tartalék van bőven, és 7-10% között van a kamat amit kínálnak rá!!!!
akinek pénze van és egy kis vér a pucájában az HUFot vesz euró,dollár ellenében és nem csinál semmit csak lenyulja az állam által kínált fix hozamokat,ehhez egy valag devizát vált forintra amivel erősiti a hufot
ha bedurvul a helyzet akkor pedig fedezetként agyonsortolja az amugy befektetésre amúgy sem alkalmas magyar piacot,evvel fedezve az esetleges árfolyamkockázatás
"Úgy véli, a megegyezésre inkább a közös kötvénykibocsátás kérdésében van esély, hiszen a német kancellár tett olyan nyilatkozatot, amelyben nem zárta ki annak lehetőségét, hogy az európai mentőalapok vásároljanak egyes országok államkötvényeiből. Bár ezzel nem ígért meg semmit, a piacok már azt is pozitívan értékelték, hogy egyáltalán méltatta az ötletet, így ezt már egy retorikai változásként értékelték."
ha ez bekövetkezne,és központilag elkezdenék venni a gyengébbnél gyengébb állampappirokat,az egyene út lenne a ECB stratégiájának feladása felé,és a gyakorlatilag korlátlan pénznyomtatás beinditása felé.lenne egy nagyon rossz bank,nagyon rossz kinntlevőségekkel,púpként az unión,hasonlóan csernobilhoz a katasztrófa után betemették,mintha nem lenne ,pedig az dolgozik még a mai napig is.....
kezdeti fellélegzést TALÁN okozhatna,de csupán addig míg fel nem ismerik a piacok a valódi lényeget,hogy ennyire különböző mentalitású és saját identitásához ragaszkodó népcsoportok közös olvasztótégelybe történő tömörítése szinte lehetetlen. A pénznyomda eurusd szakadásához vezetne,és pillanatok alatt törne az oly gyengus "egyensúly" a keresztben,valóban jönne a paritás,ami az uniónak oké a gyenge euro miatt az usának fájna,erre válaszul indulna a fed szóbeli akciója ,dollár ráta csökkentések és ami még a csövön kifér,kezdődhetne egy valutaháború.
a kancellár asszony nem hülye,tudja a német polgárok lassan elérkeznek a tolerancia küszöbhöz.A német precizitás,vasfegyelem nem keveredhet a déli emberek hozzáállásával,az eredmény egy katyvasz lenne
szerintem nincs nagyon választási lehetőség ,ha meg akarják mentei az uniót az csak egy erősebb mag létrehozásával lehetséges ,ami hozná a bivalyerős eurot is, a lemaradó déli államok pedig saját valutájuk elinflálásával,egy nagyon rossz és nyügös 2-3év mulva ismét fejlődésnek indulhatnának
ami az eu egybentartása mellet szól az a piacvesztés réme,ami szintén csapás lesz a cégeknek
szerintem bármiféle döntés csak időhúzás,amig nem jön egy tisztitó hullám,addig itt marad ez a beteg esekkelek,hitegetés és illúzióvadászat,sok sok vesztes pozival
a szájbalőtt forint meg miért ilyen izmos?
ilyen f@sza itt minden?
hurrá
Azért ez az cikk nem egészen ezt mondja. Ha csak az utolsó bekezdésben foglalt dolog megvalósulna, már lenne örömködés a piacokon, hogy mennyi ideig az kérdéses, bár nekem egy nap is elég lenne ha száguldanánk vagy 1500 pontot fölfelé. ;-)
dől ez befele! nem lehet a sok adósságot visszafizetni! Úgy van, ott a reflexivitás elmélete! Összeomlik, rá kell nyomni a nagy kövér shortot!
ez lesz kb. az 56. világmegmentő tanácskozás 2008 óta...és eddig láthatóan semmi komolyabb eredményt nem sikerült elérni semelyiken sem...ennek sem lesz semmilyen megoldása.
Már megmondták a guruk hogy az Euró össze fog omlani...akkor pedig úgy is lesz....önbeteljesítő jóslat ez...
Addig csak ez a vergődés lesz figyeljétek csak meg.
aporopó: most kerülnek kiírásra EU -s pályázatok, mi napelem erőműre fogjuk beadni a pályázatot, rögtön az elején, hogy amíg tart az EU -s pénz, olcsón meg tudjuk csinálni...mert ha is nagyobb baj lesz..nem lesz semmilyen támogatás többet...
http://index.hu/gazdasag/vilag/2012/06/26/a_nemet_belpolitika_is_beleszol_az_eurovalsag_megoldasaba/
Nem lesz itt semmilyen kézzel fogható eredmény a 7végi csúcson..
rövid távon lehet benne egy kis emelkedés...de nagyon a hírek rángatják az árfolyamokat, és a hangulat 1 perc alatt el tud romlani...szóval én nem lépek longba..legfeljebb kivárás lesz ha emelkedünk.
150 kontis vevő meg benn a könyvben...aham.
Ezt a parasztkodást amit futikkal elkövetnek...
Azért egy ilyen fej-vállam lassan felcsorogva csak teljesülhetne ,-)
És a nyugati tőzsdék minuszba kerültek...
eddig nem nagyon hatotta meg a piacot a jó hír, hogy megkapjuk a plusz pénzeket az EU -tól... mert gondolom már előre számítottak erre a befektetők a múlt héten, be lett árazva.
sokkal jobban félnek a mostani pénzügyi válságtól még..
Én is a nemzetközi szentiment fordulását várom, mert eddig csak esett nem? ,-)
Nekem mai doji is elég itthon, de alapvetően felfele várom.
hááááááát Hathor ,én a változatosság kedvéért :) megint fordítva látom :) napi minimumot tartok reálisnak,és a nemzetközi szentiment fordulását is várom
Meglássuk :D Mindenesetre daxlit visszaütötték 0-ba,mi meg bőven 1% felett vigéckedünk..