Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

otp topikban találkoztam…

#525321 Borska

otp topikban találkoztam Tapasz hivatkozására,úgy érzem akit érdekel a dolgok mögötti lényeg,mindenképp olvasssa el

anno ,amikor ez a cikk íródott együtt trédeltem DLPHval, az életben is hasonlóan elemző és a mikénteket boncolgató elme volt,lehett szeretni,utálni,de tudásanyaga egy pillanatig nem kérdőjelezhető

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/cikkek/a-huszonegyedik-szazad-tozsdeje-_rev/piaci__irracionalitasok__.html

remélem hasznos mindenki számára

Re: gf

#525320 Hathor Előzmény: #525301

Nekem tetszik a mai nap.

A mai kilövés 38.2es visszatesztje történt bux 940körüli fiboval, innnen fel tovább nekem a mai kép..

Kitisztult az idő, jobb a net, már megy a ker.rendszerem.

A 17800-16800as esés 38.2es fibojáig minimum várom fel az árfolyamot, 61.8ig ajándék, dupla top remény :D

gf

#525301 Waszeitung

Molly tegnap esett 4% ot ma emelkedett 3-at...van értelme a kereskedésnek.Vajon milyen csodák történnek még a héten?

Oti meg közben kapja a füleseket..

Re: nincs cím

#525282 Fornit Előzmény: #525271

Nekem csak egy játékpakkom volt, azt lezártam nyitóban (dax shortban vagyok mostanság belebonyolódva, kb itt van nullán)

#525276 Waszeitung Előzmény: #525272

Vajon ma megcsináljuk a tegnapi nap fordítottját hogy ne haladjunk semerre? :D

17e visszateszt meg is lenne..

#525273 szotyi Előzmény: #525265

széttépik a parkettet!

már 440M forgalom volt!! wow

na inkább elmegyek ügyeket intézni, mert bealszok

#525272 Borska Előzmény: #525265

:) ha tudna törni ma hatiban a 17200 ,buxban a 16700 akkor csúnya esésbe csapna át a dolog,szórnák rá a shortot kétkézzel, de ennek ma valahogy nem látom túlzottan nagy esélyét,persze ettől még lehet,és nem is bánnám én sem

a 17k-s visszatesztet vehetjük lefutottnak,most kéne lefordulnia.....

ha felfelé indul stoppolom a pozit

#525271 BudFox Előzmény: #525256

most kell ráadni....nap eleji felfutás után...nem lesz itt közép távon semmilyen jó hír szerintem...maximum nagyon rövid meghúzások.. legalábbis én ebben bízom.

#525264 Borska Előzmény: #525256

édes órák vannak a béten :) talán most láttuk is a napi csúcsot,én mindenképp nyitó alá szúrást várok...

#525258 Euroman Előzmény: #525248

nekem is volt ilyen...nagyon dühöngtem...Ausztriában a legutolsó faluban is megy a 3,5-4 G havi 10 Eur-ért....ezért van nekem Telenor És T-Mobile is, valamelyik csak megy...

már nyitóban szét kell r…

#525256 szotyi

már nyitóban szét kell rúgjuk a karám oldalát!

frenetikus

Sziasztok! Sajna nem me…

#525248 Hathor

Sziasztok!

Sajna nem megy itt a mobilnet ahol nyaralunk, így maradt a full long. Próbáltam felmenni ker.rendszerrel, de lefagyott ahogy felkapcsolt. Tegnap rossz esős idő is volt, dúlt a pesszimizmus az emberekből. Futikban, meg itthon is fej-vállakat láttam.

Buxban is 16800támasz, fej-váll nyakvonal, ha jól láttam, jobb vállra visszamehetnénk fel, hetes charton is belefér pár hét oldalazás ezen a szinten, így marad a long.

Forint bika még, eu csúcs van a héten. Talán elliott B.pontot is kijelöljük itt valahol. Rövid lefele jövő ötös szerkezetet is láttam 17800as buxtól, meg indik is vételre fordultak már órásig. OTP közel háromszög aljhoz.

Érdekes, hogy napközben még weboldal sem jön be, reggel este jön be egy egy oldal.

Üdv.

#525142 Frontin Előzmény: #525043

Hello újra! Kár hogy nem voltam nap közben, nem volt egy unalmas nap a mai. Visszaolvasva a hsz-eket látom korábban kérdeztél Borska hol nyitnék shortot ill. rövidre longot. Nos a gépre ránézve látom, hogy időközben csak le kell olvasnom a választ. Longom nyílott ma 20 konti 400-411 között. Lefelé még 300-nál is volt egy pakkom, de addig egyelőre nem jött le. Stoppot még nem tudom hová rakom hozzá, mindenesetre 200 alatt már nem annyira tetszene a dolog, de azt hiszem v.hol 100 környékén van a tűréshatárom hatiban, ez kb. olyan 16.600-as bux értéket jelentene.