Te kérted, hogy mondjak egy prosperáló céget..
tessék :-)
Te kérted, hogy mondjak egy prosperáló céget..
tessék :-)
uff,így igaz,ebben az egy szóban benne van a mai magyar gazdasági realitás
sogorkoma viszony
illetve talán azért is mert a tőzsde elvileg a nem túl messzi jövőt árazza,és az árszintek a cégek profittermelő képességükkel erősen összefüggésben vannak,ha körülnézel MO.-n melyik az a cég ami kiemelkedően robbanékony,dinamikus fejlődés elött áll,kimagaslóan domborodó jövőképpel? az összes blue-t agyonverik adóval, némi államosítás szaga és üzenete is volt dolgoknak, nembeszélve arról hogy a hosszútávó valódi befektetőket a nyugdijjpénztárakat kicsinálták,ki fog az öntés alá állni????
ez múlt hét elején ugyanúgy igaz volt az emelkedésben....vagy azért, mert a piac egy büdös hisztis qrva...
http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$SPX
nézz rá naposan,hetesen,mit látsz?..esést én
lehet...a piac szakszerűségének megfelelő válasz...illetve csak....
szerintem leginkább a magyar gazdaságpolitika kiszámíthatatlansága, a magyar gyorsnaszád gumicsónakra cserélése, az eu csúcs várható kudarca a kinai fundahírek bizonytalansága miatt
Talán mert pénteken emelkedtünk...
Áááá,nem jellemző...esetleg futikkal! :D
az igazi pánik holnap jöhet,hacsak megint be nem kavarnak valami infoval,hirrel,kommenttel
Azért vszeg az nem lesz ilyen nyílegyenes út! :D
full short....én tartom..
Egon által megadott szintekig ha lemegyünk, addig tartom. csak ránézek közben.
Zártam,fordultam,esünk kelünk mint a betlehemesek,nem tetszik a mutatvány...pénteken tépés,hétfőn borítás,iszonyat ami itt megy! :D
Mondjuk Otit+Mollyt innen visszahúzzák akkor felköpök és aláállok!
remélem Hathor kezeli a dolgot,mert ma nem láttam egész nap,és ilyen bizonytalan környezetben magára hagyni ekkora pakkot, több mint veszélyes.....
bármi lehet,de óvatosan mert szerintem 17200-300 alatt kezdődhetnek a longos kényszerzárások,és ha ez holnap indul el,mondjuk egy réssel le nyitás után,lesz pár kellemetlen perce a beragadt upra váróknak
Most már remélem fel..500 alatt belecsíptem.