kőkemény a 17k prompt
mint a huf
ebből mi lesz
Egy pillanat alatt tud változni a hangulat..mint láttuk már jó párszor!
a forint egyszerűen megingathatatlan...
....de feszül a rugó...
Hathor által várt emelkedésből egyelőre semmi....pedig nagyon felbíztatott engem is, már kezdtem hinni a pénteki usa záró után, hogy legalább reggel lesz egy felrántás...
a franc egye meg, hogy stooq-on 11.03 óta nem mennek a futures-ek...
Nyugi,örömködés biztosan lesz,mert szokott lenni...csak eredmény nem lesz.
egy kis emelkedéshez elég lenne, ha jó a marketingje a tanácskozásnak....meg azért mégiscsak előrelépés lenne, több a semminél...
"Ezen a téren szerintük egy éven belül jelentős előrelépést lehetne elérni, míg a német kormány kívánságlistájának élén szereplő fiskális unió többéves projekt, ami ráadásul az európai alapszerződés macerás módosítását is igényli.
A csúcsértekezlet várhatóan nem hoz konkrét döntéseket, de egy ilyen tartalmú határozat lendületbe hozhatná a döntéshozatalt az októberi és várhatóan egy további, decemberi csúcs előtt."
Vszeg a szokásos fejvakarás lesz,a válság kirobbanása óta semmi konkrétumot nem sikerült csinálni...
Brutális áttörés...bruhaha! :D
Frontin,hol gondolkozol short nyitáson? vagy honnan számítanál pattanásra speki longgal?
a pénteki vétel visszavonás egyenlőre ugy néz ki jó döntés volt
sp 4órás ékelődéséből tört 1260-70 köré lehozhatja az árfolyamot ,ez pedig csuzdárateheti hatit is
én is adtam nyitóba még pár darabot,de óvatosan kezelem a dolgot,kiszámíthatatlan ez az egész.....
a shortosok esélye hogy sokan próbálták a támaszon veszek stratégiát,péntakan és ma reggel is volt vételi igény,igaz nem egetrengető de vették,ha törik,vagy jelentősen megnő a beszakadás esélye ezek a vevők kimenekülhetnek a longból....
bizonytalan itt minden ,de én ma hati szinten a 17450-500as sáv érintésére számítok,hogy onnan merre tovább,hm meglátjuk
Ezt én is olvastam...csak nem azér "figyelmeztet" Soros, mert újabb "aakció" van tervben az Euróval szemben ?
csak nem tervez valamit ?
nembaj..ráadtam..full short.
és ha megnézzük picit messzebbről hatit ,abszolute nem kétségbeejtő a helyzete,amíg ujabb lokális minimumot nem üt ,simán fordulhat feljebbről,evvel egy lassú emelkedő csatit kialakítva,bár én inkább a durva gyors beesést tartom nagyobb százalékban esélyesnek,mind a nap mind a hét hátralévő részében,majd csütörtök felé lehet egy speki long az eu csúcsra alapozva
de minden lehet
a spanyol 10éves kúszik fölfelé, Soros 3napot ad az eu döntéshozóknak a megfelelő lépések megtételéhez,a dollár index 60fölött, a carry devizák esnek....
ehhez képest nincs is vérzivatar a béten,sőt egész korrekt szinten a hati és a bux
beverik-e ma? szint alá
Lehet hogy csak alászúr a korábban említett szintekig, de szvsz alámegy.
Egyenlőre 17e bux támaszt..