Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#524342 Borska Előzmény: #524339

dehogy ma :) bőven ráér,ha ugy alakul az időd,van egy elképzelésem de mivel nem vagyok ebben gyakorlott szívesebben nézném meg egy hozzáértő képét,rajzát

Hathor ,ha van időd ,csi…

#524336 Borska

Hathor ,ha van időd ,csinálj elliotot sp hetesre,légyszi,ez ugyhiszem a Te asztalod

Re: fd

#524330 Frontin Előzmény: #524263

Ez igaz, de azt nem mondtam hogy erre longot is nyitnék, max short zárására adott jelet. Ennek ellenére 750 alatt nagyon rövid ideig gondolkodtam egy próbalongon, ám szembe mentem volna az elveimmel, így inkább lebeszéltem magamat (egyelőre). Ahhoz hogy longot nyissak kéne egy biztosabb megerősítés, ez mostanáig még nem jött meg.

hm,hm 17801ről ujra shor…

#524328 Borska

hm,hm 17801ről ujra shortban, és napi minimum várás......

Re: nincs cím

#524316 Hathor Előzmény: #524313

OK. Nekem marad a long.

Forintot behúzták tegnapi szintre.

Lehetséges hogy leading diagonalt látok buxon ezen a kis napi mozgáson lentről? Vagy fordított fej-váll és megvártuk jobb vállat ezzel visszatesztelve kitört csökkenő éket? :D

Na csöndben maradok nehogy valakit befolyásoljak.

Várom a magasabb zárót

kicsaptam a hirtelen és …

#524313 Borska

kicsaptam a hirtelen és erős felindulásból vett longokat minimális kétszámjegyű minuszban,végigondolva ez nekem nem long még,SP és eurusd rántása kirázott a shortból és beültetett longba,de ezt most korrigáltam , -35pont,ez a tanulópénz a kapkodásért,a nem odafigyelésért.....

persze ettől még rakétázhat ,de én egy öntésre figyelek és elkezdem ismét épiteni a short pozit

#524298 Hathor Előzmény: #524293

Nem tudom nekem a mai nap kereskedési felületén előttünk látható Bux chart felfele húzásokat mutat aljtól, arra is lesz az irány ma már szerintem.

Csökkenő ék felfele tör ki, ez megvan.

17800alatti hati zárást nem várok, 18K remény, 18100 jó lenne ,-)

(de csak nekem)

#524293 BudFox Előzmény: #524279

te már longolod ? :-))

én még futtatom..csak nyugodtan....megvárom míg 17.000 nem lesz.

#524273 Hathor Előzmény: #524270

Én is remélem Borska!! ,-)

Mindegy, legtöbb mint tehettünk ez.

17800 elsődleges támasz. Egon majd megírja, hogy megfogta az esést.

Szűkülő ékeimből kimentek az instrumentumok fel. kis hezitálás van, de majd elindul.

#524270 Borska Előzmény: #524262

bármennyire is nagy a pesszimizmusom és a shortvárásom,ez a hirtelen nemzetközi tépés még a nulla körüli zárást is elképzelhető közelségbe hozza kishazánkban

remélem nem tévedek egy brutálisat

#524268 Hathor Előzmény: #524265

TA-hoz jön a hír, pontosan időzítve ,-)

Most van a fejtörés fázisa, és megvárása USA nyitásnak.

Utána feleszmélnek, hogy hé.. ez az usa pluszban van..