Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: fd

#524254 Euroman Előzmény: #524246

ja...semmit nem fejlődik a rendszerük....sőt annak kell örülnöm, hogy nem fagy le....korábban hetente több napon órákra be se lehetett lépni...veszekedtem velük, erre azt mondták, adjak telefonon megbízást....azt utálom, sosem tettem..

#524246 Borska Előzmény: #524240

sajna ebbe a legnehezebb okos döntést hozni :( sajnálom hogy benntragadtál,és hogy nem tudod fedezni shortnyitással,ilyen szolgáltatót..... röhej :(

#524240 Euroman Előzmény: #524230

tegnapi és mai nap el is vitte az egész júniusi nem realizált emelkedésemet....ez se lett volna nyereség, de ez a két nap hatalmas bukta....mivel most a huf se gyengül az eur-ral szemben, ami ellensúlyozná a veszteséget a pf-ban, hajlok rá, hogy miden rv-t kidobok hatalmas veszteséggel...

de ha már csúszunk,igazá…

#524232 Borska

de ha már csúszunk,igazán 17k alá zárhatnánk......

bár ezt magam sem gondolom komolyan hogy bekövetkezhet

#524230 Borska Előzmény: #524226

igen,ez most számomra is meglepő,viszonyítva külföldhöz valóban gyaláznak bennünket, a beleadások metódusa semmit sem változokk,összevárva nagy pakkok és egymenetből kiosztva,lehet hogy megint tud valaki valamit? amit mi csak holnap olvasunk a hírekben? IMF ügy? OViktor? következő fantasztikus adóötlet? kokiosztás az euban? kiderül

#524226 Euroman Előzmény: #524225

ilyen relatíve erős huf és végre normálisabb magyar hírek mellett szégyen hogy nem emelkedik a bux....ócska xar...

Re: nincs cím

#524224 Hathor Előzmény: #524221

Na ebben a leöntésben megkaptam Randomos egy kontis felfedező longomat 17785ön :D

Re: nincs cím

#524221 Hathor Előzmény: #524217

Ránézésre valóban jól halad együtt, még mindig nem néztem össze a kettőt, de megpróbálom figyelő listámra tenni eme új terméket.

Köszi, szívesen veszem a jó hasonlatokat, meglátásokat!

Danericnál nem az S&Pvel van baj, hanem a számozásokkal. Mindenki, mindent átszámoz és kész.