nnna, nagy örömömbe még a kukacot is máshová teszem bakker. :-)
nnna, nagy örömömbe még a kukacot is máshová teszem bakker. :-)
Pont ugyanerre gondoltam én is, hogy majd a nagy b@l****kodások közepette se felejtsük el egymást "felmagasztalni"!
abban igazad van,hogy a bux nem az sp mozgását követi,de a közép-hosszútávú jövőre nézve véleményem szerint meghatározó.....mi a rézzel vagyunk partiban....
http://stooq.com/c/?s=fbux.f&d=20120622&c=5m&t=l&a=ln&r=hg.f
Sp a 4órás bear flaggel nagyon csúnya, ehhez szotyi mutatott egy bear flaget eur/usd topikban, szintén esés megerősítés lehet. Van egy kis alakzatom amit figyelek most buxban, ami vételi setupot adhat.
igen, ez a gyorsabb verzió, én is inkább ezt preferálom, pedig korrekcióban lehet hogy célszerűbb lenne a "lassabb" forgatókönyvet elővenni. SnP-nél mondjuk szvsz jobbak az arányok, a bux-ot nézve ez akkor lenne hasonló, ha kb. 18.500-nál történt volna meg a fordulat, nem pedig "csak" 17.800-ig jutott volna az emelkedés. Többek között ezért is érzem azt, hogy nem biztos hogy végeztünk fölfelé.
Jogos,800 alatt én is nézegettem,de nem kaptam 50 ponttal meg felette már nem érdekel :D Meg itt a 7vége is,bár lehet megint megmentik a világot,akkor jó is lehet..
nekem a tegnapi és mai nap újabb veszteség a már meglévőhöz a februári longokhoz...tegnap 3800 felett adtam volna az otp-t már veszteséggel is, de nem jött fel érte...a többiben esély sincs az eladásra, mert fényévekre van a bekerülési ártól....t-kom 480-nál (plusz a felvett osztalék) már jó lenne, richter, mol 4K Ft/db a bekertől...
Spekulatív longot nézek!
Van valamim ami bejelez valamit buxon :D
Futikat még nem néztem hozzá, csak 4órás Spre néztem, azt is át kell vizsgálnom.
Persze,köszönöm mindnyájunk nevében! :D És majd ne felejtsük el egymás lecseszését sem ha majd mindannyian balfékek leszünk!
Remélem ma már pozit nem,csak bambit nyitok..
bocsi ez a hszm. nem jó, Markers lefagyott amíg nem voltam, azt újra kell indítanom.
Hozzám ne igazíts, nem akarok én senkit sem befolyásolni, csak leírom a véleményemet. Ettől még simán elképzelhető egy támaszokat törő nagy szakadás, akár még ma, annyira kiszámíthatatlan minden. Én csak azt mondom, hogy mérlegelni kell, ki mivel elégedett, ill. milyen hosszú távra tervez. Lehet, hogy a napokban nyitott shortok még több ezer ponton át futtathatóak. Általában én is ilyenekre utazom, de most van egy elképzelésem (50% az esélye hogy baromság), ami miatt zártam.
Talasz.
Danericot felejtsd el szerintem!
Hónapok óta nem nézem, azóta nem tévedek.
Buxban kinézett céláram a dupla top 161.8%os fiboja volt 17290es Bux prompt, ehhez hozzáadtam az 500as kamatot, így jött ki 800as hati. Nem is értem hogyan vagyunk már itt hatiban, utána kell néznem.
Egy prompt hullám még lehetne le 17290re, de körbenézünk. S&Pben 4órás bear flag még épül.
No akkor én is beszállok ebbe az össznépi "váll lappogatásba"! Nagyon ügyesek vagyunk MI mindannyian!!! Jó volt ez így Waszi? ;-)
megfontolandó amit írsz,kivárom usa piacnyitást és lehet megfogadom a tanácsod,köszönettel
....mert ami a zsebben van ,az a profit,a többi csak lebegő
Hopp találtam még 20at, meg egy randomost, ezeket 794-800között most zártam.
Nem vagyok képben.
Itt volt egy résem hatiban azért álltam ide.
Miért nem csinálod akkor azt, hogy fontosabb szinteknél zárogatsz, és ha esetleg át esik rajta újra nyitod (már ha van idő rá). Nekem soha nem volt szerencsém akkor, amikor támasz/ellenállás törésére játszottam, v.hogy ez nem fekszik nekem. Ellenben a támaszt szívesen megveszem/zárom a shortot ill. ellenállás esetén long zárása/short nyitása játszik persze ezt sem eszetlenül, nyilván ha negyedszer ugrik neki v.minek, akkor inkább hanyagolom ellentétes pozi nyitását. Leggyakoribb eset az, amikor ezen szinteket pozizárásra használom, pozinyitás estén más az amire jobban figyelek.
Grat mindnyájunknak,úgy gondolom 17800 hati magasságában páran zártunk,promtban el kellene távolodni ettől a szinttől vmerre...
Igazából vennék pár kontit ezen a szinten,100 ponttal lehetne stoppolni..