Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#524185 Hathor Előzmény: #524180

Megjöttem. mobilnet vásárlásból.

Mint mondtam külön akciót kaptam sok szolgáltatás igénybe vétele miatt, így 2Gb 1200/hó, T-mobile.

Teljesültek vételeim 800körül megjött a figyelmeztetés. ezzel short lezárt.

Nulla pozi. ez van, ha nincs itt az ember.

Új setupot keresünk!

nem vagyok egy nagy elli…

#524184 Borska

nem vagyok egy nagy elliot szakértő,de igy rákukkantva az sp-re hetin nekem inkább a short oldalt erősíti,aki érti kérem nézzen rá,jól látom?

#524179 Frontin Előzmény: #524171

Meg még ha nagyon alakzatokra vadászom (mostanában inkább hanyagolom, csak nagyobb időtávra használom max.), akkor a fülescsésze visszatesztje is kisülhet ebből a dologból...

#524175 Borska Előzmény: #524171

igen,ilyenkor könnyen beül az ember a hajóhintába,próbálok figyelni és olvasni a fordulós jelekből,a szinteket amiket említesz hasonlóan látom,csupán az esés jellegéből következtetek ,hogy itt ,most ,ilyen klímában ez lendületből törhet....

de semmi nem biztos,nem szeretném visszaadni a piacnak ezt a pluszt,bár már sokszor nem szerettem volna,de van hogy viszi,remélem nem a kapzsiságom lesz a legnagyobb ellenségem

#524171 Frontin Előzmény: #524159

Legyen szerencséd! Ha elesik bux-ban ez a korábban említett 200-250 körüli szint, akkor elvileg szabad az út 16.800-ig. Bux-nál a duplatop célára picivel 200 alá mutat, onnan már nem vagyunk messzire, ugyanakkor itt 200 környékén van a korábbi csökkenő trendcsatorna (amit áttörtünk fölfelé hétfőn) felső vonala is, amiről ha fordulni tudna a bux, akkor visszatesztnek is tekinthetnénk a mai napot.

#524162 BudFox Előzmény: #524124

hát MOL eléggé rondán fest...

pedig még volt is ilyen hír kedden, hogy pénteken örömhír érkezik.....-)

ebben a pillanatban adta…

#524159 Borska

ebben a pillanatban adta be a 15p-n a short jelet az indikátorom,mind dax,mind sp esetében,magasról fordulva

nemzetközi piacokon most pár órás esésre számítok,ami a mai napon amúgy is igen gyenge hatit még lejebb viheti,remélem nem variálom túl

#524154 Borska Előzmény: #524151

gratulálok,ismét egy gyors tépés a nagy bársonyszőnyegből!!!!!

szép tréd volt

#524148 Borska Előzmény: #524127

:D csak nem a Baleári-szigetek harmadik legnagyobb tagja :) szórakozóhelyeiről és északai életéről ismert szigetecske :) spanyol nyelvterületen ? :):):)