A véletlen poziciók általában jól szoktak elsűlni.
bassz.. raktam be longomra a stopom beírtam aktiválásit mindent de egyből bekötött..ráadásol a darab is több lett így shortba kerültem.. mókás.
short szempontjából engem teljesen elbizonytalanít a forint 290 alatt
Mobilnet ügyben a digit ajánlom, hűségnyilatkozat nélkül, 2e ft az alap csomag, de ha bárkinek van a családban bármilyen digi szolgáltatás, akkor 1500Ft/hó!
Nekem a 2gb-os van, ami 1900Ft/hó, szerintem ár-értékben a legjobb ajánlat a piacon. Telenor hálózatot használ.
http://digi.hu/lakossagi/internet
Természetesen nincs túlszámlázás, elvileg belassítják.
Ki akartam próbálni a 3napos próbaidő alatt hogy mennyire lassítják az adatforgalmi korlát túllépésénél, letöltöttem 3gb-nyi adatot, de még azóta nem lassították be....
van benne huncutság,mert nem teszi be az eladási oldalra az igényét,nem riogatja az eladókat,de csendben ül,figyel,vár és lecsap :)
gyerekek... :))))
megint egyben adták , brrrrr
mi pénzek forognak ,atyavilááág
Szted? :D
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas
Aranytárskártya RelaxNet M
Nekem is olyan van, de nekem 2000 ft/hó a 2gb adatforgalom aranytárskártyaval
11.35.10-kor 54badar egyben szétosztva 5vevőnek
11.47.21-kor 100as eladás 18darabra osztva ,18 vevő kiszolgálva egy mozdulatból
11.52.22-kor 20db szétosztva 5 vevőnek
a nagyok adják kicsik veszik,kinek lesz igaza....
fax tudja, hogy van ez, de előtte 10percel 110db-os öntés is volt
igen ,pont ezt néztem,de mintha valaki pont ezt várná,ahogy tudja 20-50-100asával egy mozdulatból rátolja a több kis vevőre
nemtetszik, hogy nincs eladói oldal és a vételi is gyorsan kiépül borítás után
Ez is elképzelhető. Magam részéről itt most biztosan nem nyitok semmit, vagy jóval magasabbról, vagy csak ha törnek a fontos szintek. Nálam bux-nál ami most ilyennek számít az a 17.200-250 környéke, majd ami még fontosabb az a 16.800.
viszont én van hogy 4 helyen is használom a mobil netet...két kávéházban, cukrászüzemben..stb...vittem már mindenhova és tőzsdére rá tudok nézni..
az az 5600 Ft nem is olyan sok igy már. stabil.
Tavaly aug-ban is az volt a trükk h nem volt trükk csak nekifutásból -5000 pont..