Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#524066 Borska Előzmény: #524061

ebben nagy igazság van,de talán most pont az lesz benne a csavar hogy nem lesz trükközés,és simán lépünk egyet lefelé ,de szerintem se lesz ennyire egyértelmű.......

én a következő adagot 17300 alatt szeretném megnyitni,már ha eljutunk egyáltalán odáig

#524061 Frontin Előzmény: #524051

Sziasztok! Nem tudom, nekem túl egyszerűnek tűnik ez a szitu, hogy ilyen túlságosan is "jól" átlátható forgatókönyv mentén alakuljon ki egy a shortra nézve kiváló belépési pont (nekem is van pár 275, 280-ról csak kezdő pakk), ezért én még várnék v.mi csavart a történetben. Ha a bux megtud kapaszkodni 200-250 felett, és onnan fordulni, akkor itt még nagyon komoly shortos futtatás is kialakulhat azok számára akik túl korán nyitottak túl sokat. Én még mindig eltudok képzelni akár egy 18.500 körüli buxot is a nagyon közeli jövőben (ezt csak azért írtam le hogy Hathornak meginduljon lefelé a hati) ;-)

Ne felejtsük el jövő héten félév vége, meg az Eu csúcs is bekavarhat, én addig nem várok komolyabb esést.

#524058 Fornit Előzmény: #524051

Sztem nincs lejjebb rés a szigetfordulóhoz. Én betöltöttnek jelöltem a hétfőit, Egon sem ír résről.

#524057 Borska Előzmény: #524047

szerintem a mobilnet pénzkidobás,csak a lehető legvégsőbb esetekben alkalmaznám,ha már semmi megoldás nincs,keress valami vezetékes szolgáltatót,köss szerződést,pakolj fel egy WiFi-t és még a cukrászda elé is kiirhatod hogy ingyenes hotspot :) vendégcsalogatónak sem utolsó,bááááár egy jó erdeigyümölcsös finomság fényesebbre csiszolja a cégért :)

#524054 Euroman Előzmény: #524047

videot nézni, rádiót hallgatni nem lehet vele...livestream, datastream megöli....azt tényleg korlátozzák, arra csak adsl-t használok otthon...

#524047 BudFox Előzmény: #524037

nekem itt a boltban Pannon -os korlátlan mobil netem van...már nagyon jó...400-500 kb/sec megy a letöltés maximum...

de Youtube -nál kiakad :D megnézek 10-20 videóklippet, jön az SMS hogy lekorlátozzák amikor videót nézek....szánalmas.....már 5 éve van mobilnetem náluk...ilyet nem szabadna egy törzsvásárlóval megtenni...

#524046 BudFox Előzmény: #524007

Na Mester Helló...indulgatunk lefele...mondjuk elég vérszegény lefele....nem akaródzik még megindulni jobban..

sok idő kell még ehhez...

#524045 Hathor Előzmény: #524034

Elfelejtettétek, hogy állandó netem van mellette itthon, nekem arra kell, hogy ránézzek a telki nyaralás alatt néha, vagy ha napközebn ügyeimet intézem a városban, ne a Mcdonaldsba kelljen lógnom wifin.

Itthon megy RandomFx, sima random, KBC, Markers, Erste pro, explorer, firefox egész nap és napi 200megát használok, ha ott ugyaeznt csinálom 10nap teljes netre elég ,-)

Na lépek, csak közbe felmostam magam és most indulok!

üdv.

ibiza: Nem féynezek én semmit, leírom a gondolataimat. Akik nem írják le, arról nem tudunk, Ők az olvasók.

beálltam vételre ma valahova, nem szívesen, de ha megkapom amíg elmegyek, így jártam, utána visszanyitom alatta.

#524034 big-ebuy Előzmény: #524016

tőzsdére kevés,én is vettem 1gb ost régen néha ránézek útközbe 5h alatt megette a worldspeads:)

A tegnapi nap folyamán t…

#524033 big-ebuy

A tegnapi nap folyamán több kedvezőtlen makroadat is érkezett az Egyesült Államokból, melynek láttán a nagy amerikai befektetési bank, a Goldman Sachs 1285 pontos S&P 500-célárfolyamot és az amerikai részvényekre vonatkozóan eladási ajánlást fogalmazott meg - számolt be a Reuters.

ezt nem hathor írta hosszú longosok:)

#524029 Euroman Előzmény: #524002

hát nem tudom...nekem ott arany társkártyás van, de volt úgy, hogy a 16 GB is kevés volt 1 hónapra csak tőzsdére....firefox 30mp-ként frissülő oldalak termelik az adatmennyiséget:)...ezért kellett korlátlan

#524016 Hathor Előzmény: #523977

Én egyébként ezzel a horsefuck-kal azért nem értek egyet.

Mert itt mi páran nem borítjuk be a piacot, ez az egyik.

Másik, hogy S&P éket nem mi rajzoljuk, nem mi adjuk.

Harmadik, hogy ha nincs vevő a piacon egy szinten, akkor esik.

Negyedik, hogy lehet shortos még nem is nyit első lefele hullámnál, hanem longos száll ki a longjából, akkor milyen fuck-ozás a shortosoknak?

Ráadásul nem értem, mert folyamatos motherfuck van Orbánnak, fityesznek, meg forintnak, meg az egész országnak, baromi rossz országmegitéléssel, kilátásokkal Euroman szemében.

Mi nem vagyunk shortosok. Ha kell veszünk, ha kell eladunk, eddig folyamatosan felfele dumáltam én is a piacot ötös hullámig.

#524007 Hathor Előzmény: #524004

Na meg többet is 15K célárral, mint tudjuk ,-)

Mondjuk 16K bux alatt én jóval lejjebb várom ,-)

#524004 Borska Előzmény: #523986

sok alkalommal a stratégiák közötti különbözet adja ám a többféle irányvárásra az okot :) Ibiza kifinomult napitréder,és simán bejöhet a napi long iránya, részidőben nyereséggel kidobva,mert kétségem nincs afelől hogy nem fogja bukóban végigülni a ciklust,az én gondolkodásom inkább Hathorral van párhuzamba,bár míg ő alj és tetövadász :) én probálok kevesebb idegességet okozni önmagamnak,de igy ki is maradok sokszor több pippből,de ez benne van,szóval mi inkább a több napos trendeket szeretnénk lovagolni,de hasonlóan látom "F" betűs kollégák trédjeit is :), akik szintúgy kezelik a kockázatot és vaslogikával alátámasztva ,tervezve trédelnek

egy dolog aminek nincs értelme,terv nélkül rábízva magunkat a véletlenre és a vakszerencsére üldögélve várni

ami itt van nem más mint esélylatolgatás,megpróbálja az ember az 50-50% ot minnél jobban a maga oldalára billenteni,kérdés sikerül-e

1-2hetes intervallumon én belelátok a hatiba 1000-1400pontot minuszba

#524002 Hathor Előzmény: #523997

Aham.. Kt: 550. alakul itt minden, mint púpos gyerek a prés alatt :D

Na megyek felmosom magam, mert kiütött az este, meg intézni kéne ezt a mobilnetet is.

Euroman: Már kinéztem T-mobilnál 2gigás adatforgalommal 1200FT a havidíj aranykártyára. Ez a hülének is megéri, nem hogy nekem! :D