Most már nem megy szembe a piaccal..
Lassan dobhatja bukóban...
http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/negativ_nyitas_a_piacon.169111.html
1 db-ról megemlékezett a pf))))))))))
Lezsákol 70 pontot?
Hááát az is 3100 brokidíj után, napi 3-4 ilyet még el is fogadnék. :)
(ja nem én vagyok az illető, rég nem volt ilyenem)
Csodálatos... De legalább érdekel valakit még a papír :)))
Azt el kell ismerni hogy nagy merészség volt egy ilyen fizetési fegyelemmel rendelkező önkorival szerződni. Ha nem voltak tejesen hülyék a szerződések pontosan tartalmazzák az ilyen esetben foganatosítható megoldásokat.
Az 50 db-os napizó már be is állt, az előbb kapott, már adná is :)
Remélem ennyi marad a forgalom és itt zárunk :))
Hát... Őszintén? Benne volt a pakliban :) Ezek szerint én is fel tudnék állítani egy briliáns üzleti modellt hazugságra, befektetési alapok totális hülyeségére és pár kisbüfi klónokkal való hülyítésére alapozva? :)))
A tömőgép kezelőja sem hülye,nem fogja egyből 1,7 k alá nyomni, kell egy kis etetés ... :)
te is úgy vetted oda hogy tudtad hogy nem szokása a fizetés?
wow, egy lelkes vevő tankolt a mai lehívásra
1 800 HUF, 1 db
Nekem volt egy bérlőm az is mindig tárgyalni akart fizetés helyett és mikor meguntam akkor kijelentette hogy nincs JOGOM kibaszni a lakásból, Szenteste takarodott ki a lakásból egy szatyorral meg 3 pofonnal amit nem én adtam,hanem akinek ez a hobbija... Ezt csak azért írom,mert a pofátlanságnak is van határa....
a nép egy része úgy fürdik a hideg vízben hogy ő nem is tartozik
szerinted ettől fogják utalni?
majd a bíróság értékeli ezt a körülményt is
Én elmennék. Három hét múlva. Vagy 2 hónap múlva.
Addig is fürödjön a nép hideg vízben, hátha a nép ennyi idő után egy picit jobban tudja majd motiválni a városvezetést.
.
Utalják a tartozást amiből ki lehetne fizetni az eont,utána lehet tárgyalni a hogyan továbbról esetleg...