Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

KBC nem engedte adni a n…

#523919 Fornit

KBC nem engedte adni a nyitót. Connection refused...

Most sem tudtam adni

Re: nincs cím

#523914 Hathor Előzmény: #523906

Hát nyitó indik alapján még pluszba is nyithat bux.. ez kész banyeg.

Mindegy.. ki fogja venni?

Re: fd

#523910 Waszeitung Előzmény: #523893

Köbö onnan mint Neked ahogy olvastalak tegnap,csak ugye akkor össze volt nyomva a kt,most meg kitágult...

#523909 Euroman Előzmény: #523907

fel és a végtelenbe....:) sokkal jobb...a tőzsde is jobb volt, mikor csak azöld újság volt, nem ezek a buzy görbék meg robotok

#523906 Borska Előzmény: #523888

igazad van,tényleg rendesen törte a napos ékelődést, én 4ó-n néztem,kisebb időbontásban korrektebb hibahatárral és elmozdulással tudok számolni, itt pont most ültették az alsó szárra

de kétségtelen hogy az erősebb napos bontás egyértelmű jele van a rajzodon,mindemellett indikátorok is fordultak,talán jelezve az irányt,és usdhuf is eső trendcsati fölé jött,kiváncsian várom a nyitást

#523893 Hathor Előzmény: #523891

Honnan vagy benne Waszi? Átlagod van?

Remélem ma kipakolnak kisbüfik, meg talán leszorják nagyok is.

Van a FEJemben egy hetes kép, azt megnézem hogyan áll most, elértük-e a hetes fej-váll jobb váll tetőt Buxban? Sokan ezt várták 16K támasznál! ,-)

fd

#523891 Waszeitung

No vajon mit reagálunk erre a -2% ra? Azon kívül hogy kt talán még jobban kitágul :D

#523888 Hathor Előzmény: #523832

Érdekes nálam már régen kiesett!

http://postimage.org/image/8k6q3atsl/full/

Emlékeztek, zárásunkkor még benne voltunk.

S&P napos kép van a link alatt.

Bocsi a sok német nyelvoktatást moderáltam, mert sok volt a hati témához, még Euroman is belátta, aki visszekeres ne német nyelvoktatást keresgéljen ,-)

Borska első német válaszát meghagytam, meg Euroman felismerő offját, mert benne van USA sz@pjon le, mondja.

Miért? Mutattuk napok óta az éket, meg letörést, meg forint visszagyengülési lehetőséget is..

#523856 Borska Előzmény: #523853

szerintem ha elkezd esni,akkor gyors dinamikus menet jön ,nem kell őszig várni :)

1.2 aláírva,elfogadva elsőkörös célárként