Ha mérleg is lesz, rally is lesz.
Ha mérleg is lesz, rally is lesz.
5. Az FB tag tisztségéről bármikor lemondhat, azonban ha a gazdasági társaság működőképessége ezt megkívánja, a lemondás csak annak bejelentésétől számított hatvanadik napon válik hatályossá, kivéve, ha a közgyűlés az új felügyelő bizottsági tag megválasztásáról már ezt megelőzően gondoskodott. A lemondás hatályossá válásáig a felügyelő bizottsági tag a halaszthatatlan döntések meghozatalában, illetve az ilyen intézkedések megtételében köteles részt venni.
tegnap megmondták hogy a mérleg az csak nekem hiányzik
Viszont mostantól nyugodt alvás, gyomoridegesség megszűnése, szégyenérzet nélküli tükörbe nézés.
Szerintem az árverésre gyúr. Azt a fehér ülőgarnitúrát akarja biztosan megszerezni.
"ÚJABB BODICSEK AZ E-STARNAK!"
Ez jó. Szuszpenzor nélkül azért ne menjen vissza a jégre, mert hamarosan jön az Ede-sor.
Még az hatalmas szerencse, hogy George Elemer Pataki nem hagyja el a léket kapott hajót. Mivé is lenne a cég nélküle!?
Kérdés, hogy Vereczkeyben a jogász vagy a mérlegkönyves könyvelő szólalt meg. Vagy mindkettő. Gondolom, nem akarja már a nevét adni a sz*ros palacsintákhoz. Szekeres, aki azért nem egy finnyás matyóhímzés, nem véletlenül hagyta ott őket egy hónap után.
ÚJABB BODICSEK AZ E-STARNAK!Utalva arra.hogy Vereczkey a jégkorong szövetség elnöke.vagy volt! Na azért én is tudok ex,vagy nem???
Ő úgyis készül egy pár hónapja Soós-al interjút készíteni. Szerintem már nem megy. :-)
'"Nem kell meglepődni ha a színvonal romlik amikor ellepik a fórumot a magyar nyelv használatát sem ismerő a "tutit" állandóan megmondó, "kerályozó" lumpenek."
"...a billentyűzet került a pörkölt mellé amin a kerályozással fűszerezett..."
"...az ilyen beírogatóknak az a düh amit a legegyszerűbb ..."
Alább egy hasznos link a vessző mint írásjel használatáról mindazoknak, akik a magyar nyelvet írásban is pallérozottabban óhajtanák használni:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vessz%C5%91_(%C3%ADr%C3%A1sjel)
Dr. Vereczkey Zoltán (55) jogász, mérlegképes könyvelő. Megbízatásának időtartama 2009. június 30. napjától határozatlan időtartamra szól.
várom ,hogy megkeressenek végre :)