-480pont
relatív, hogy mi a nagy szopás
-480pont
relatív, hogy mi a nagy szopás
Csúnya lekötések lesznek, ha nem kapják ki a nagy pakk eladásokat
ez mindig is így volt, és így is lesz..
engem is megszop@ttak nem egyszer
ipari módszerekkel szedik el a pénzt attól akitől lehet....
nem,ezt most kiosztották neki 30másodperc alatt,megkapta,remélem kényszerlikvidálják 1000rrel lejebb
szép dolgok ezek,és a durva hogy gyakorlatilag nem tilos,csupán a kisemberek mozgásterét korlátozza,és a kisspekit szivatja
ki is ugrott..ha jól láttam nem volt ennyi 70es kötés..tán ha összesen 40db
van még egy tréfa..amikor a vételi és eladási oldalra is beraknak kb 1forma nagy pakkot.. akkor beszűkül a kereskedés..ez akkor van ha brokiknak egy szűk sávra van megbízása..elötte már vettek olcsón de nem eleget..ha befejezték akkor a többletet amit alacsonyabban vettek ráöntik a vevőkre..
igen ,most megpróbálom evvel a szemüveggel nézni, nagyon korrekt észrevétel
látod most is a 90es pakk felett reszketnek a DT shortosok..
igen..láttam olyat kitömték mint a majmot..:)
ha beraknak egy nagy pakkot akkor a stopokat alá az eladásokat fölé teszik a kis spekik.. utána kiugrik és elviszi a stopokat vagy a nyakukba önt.
sajna én ezektől a cselektől,tükköktől fényévekre vagyok :(
na erre nem is gondoltam,ehhez megintcsak benn kell lenni a dolgokba rendesen,mert ha valóban ez a cél ,akkor csakis ugy müködhet hogy egy hasonlóan nagy kaliber nincs a piacon,mert ha ez adni akar, a másik pedig szintén adni de csaliból belógat egy 100as pakkot ,akkor könnyen áldozat lehet a vadászból,hisz a broki meglát egy ilyen vételi érdeklődést és ha olyan a hangulat má tömi is ,na akkor aki cselezett az már dupla cuccal próbálkozhat........