Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: optimizmust nektek

#523765 Kissherceg Előzmény: #523763

ez most olyan volt, mint amikor Karácsonykor jön a jézuska a gyereknek, Te meg közlöd vele, hogy apádék vették a fát...

A nyomorból nem segíti a felkelést nyavalygás... Részvényen látszik, hogy mindenki tisztában van a cég helyzetével,de attól még ez üdvözítő.

Re: optimizmust nektek

#523763 exmnbs1 Előzmény: #523723

Hódmezővásárhelynek a többszörösére 78,99 millió Eurónyi devizakötvényre van engedélye

optimizmust nektek

#523723 Kissherceg

Több mint 1.300 önkormányzat kap kiegészítő támogatást a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a Belügyminisztérium közös pályázatának első fordulójában, a támogatás összértéke 9 milliárd 836 millió 908 ezer forint.

Tállai András, a belügyi tárca önkormányzati államtitkára a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón elmondta, hogy az április 30-i határidőig 1.345 pályázat érkezett be, ezek mindegyike kapott forrást.

Az államtitkár tájékoztatása szerint a legkisebb összeget, 249 ezer forintot a Békés megyei Kertészsziget önkormányzata kapja, míg a legnagyobb támogatásban, 201 millió 103 ezer forintban Szombathely részesül. A részletes listát a tárca honlapján teszik közzé.

Ismertette, hogy a két minisztérium képviselőiből álló bíráló testület számos körülményt figyelembe vett, így például az önkormányzatok kötelező feladatait, az esteleges adósságrendezési eljárásokat, vagy olyan gazdaságot befolyásoló tényezőket mint egy jogerős bírósági döntés.

Tállai András jelezte, hogy a forrás elosztásánál az arányosság és méltányosság elvét követték, s számításba vették egyebek mellett a közoktatási feladatokat, a helyi adó mértékét, az aránytalanul magas költségvetési hiány-tervezést, és a szállítói tartozások mértékét.

Az államtitkár arról is beszámolt, hogy a most felosztott 9 milliárd 836 millió 908 ezer forintos keret része az idei évre elkülönített 43,8 milliárd forintnak; a fennmaradó összeg elosztásáról további pályázatokon döntenek.

Re: nincs cím

#523678 Lxrose Előzmény: #523651

Egyébként a Való Világ tipusú műsorok és a fórumozás egy tőről fakadnak: kiterjeszteni az én világát, és megmutatni magunkat a világnak. Ebből a szempontból egy Való Világ celebnek több bátorságra van szüksége, mint egy nickneves fórumozónak, de mindenki magához mérten választ módszert.

#523677 Lxrose Előzmény: #523651

Kíváncsi vagyok, milyen téma fog még előkerülni, és hogy mennyi különbözőt lehet összesűríteni egy rövidebb hozzászólásba.

#523673 Lxrose Előzmény: #523666

Valóban? Hányszor írtad már le, hogy ez ede stílusa? Lett valami kézzelfogható eredménye (már azon kívül, hogy a lelked esetleg megnyugodott átmenetileg)?

Én egyébként nem idegelem magam, túl nagy luxus lenne mások miatt ezt tenni, pláne, hogy néhány karakteren kívül semmi sem utal rájuk. Némi pénzt elveszteni még mindig kisebb baj, mint az ember lelki békéjét, egészségét.

#523672 Arsene Lupin Előzmény: #523670

"Ha valaki tényleg miattuk adott túl a részvényen, akkor biztosan nagy cimborának tartja őket, aki meg megvette a túladott pakkot, az meg esetleg nem."

Ha valaki a lebeszélés ellenére belevett, az csak magát hibáztathatja.

#523670 Lxrose Előzmény: #523661

Ezen nem is vitatkozom, így is fel lehet fogni a kérdést. Ami az egyiknek előny, a másiknak hátrány.

Ha valaki tényleg miattuk adott túl a részvényen, akkor biztosan nagy cimborának tartja őket, aki meg megvette a túladott pakkot, az meg esetleg nem.

Azt én is sajnálom, hogy nem adtam el még "békeidőben", de nem bánom, hogy nem hallgattam senkire a döntésben. Még a legokosabb elemzők sem gondolták 2 éve, hogy a dolgok ekkorát fognak fordulni. (pl. művezető), csak aztán van, akik kiszálltak, van akik pedig már úgy gondolták, minek szálljanak ki, de csak lett rosszabb.

#523666 Arsene Lupin Előzmény: #523663

"Mert értelmetlen, ahogy látjuk"

Ön úgy látja, én nem.

Amúgy tényleg nem értem miért idegeli magát. Ha bízik a pakkjában, sz*rja le, miket írogatok. Írogatok én a kerály ellen is, ennek ellenére tudtommal még nem tört ki a pánik a kerályi udvarban.

#523663 Lxrose Előzmény: #523652

Mert értelmetlen, ahogy látjuk és nem hiszem, hogy 2 ember miatt helye van itt.

Az érzés és a logika nálam nincsenek egy asztalon. A józan kifejezés pedig szükségtelen, tekintve, hogy a logika önmagában is definíciószerűen tartalmazza a "józanságot".

#523662 hAliG Előzmény: #523658

Akármilyen pozitívumot próbál valaki leírni (vagy arra utaló koncepciót gyártani), akkor is egyből jönnek az egysoros támadások, hogy hülye kitömött liba lesz, hol a mérleg, hol a hitel, csőd lesz, csőd elnapolva.

Ez unalmas már. És addig vannak provokálva, amíg vagy elkezdenek anyázni, vagy szépen lemorzsolódnak. Személyeskedésbe megy át az egész.

Amikor Kisherceg megcsinálta ezt az oldalt, nem sokkal utána regisztráltam én is, mert normális emberekkel, segítőkész emberekkel, normális hangnemben lehetett beszélgetni. (Látom Ex is beregisztrált már akkor, mondhatja, hogy "őstag".)

#523661 taresz Előzmény: #523644

Hasznosságról annyit, hogy ha csak 1 ember van aki eladta feljebb, akkor már megérte a munkásságuk. Az, hogy Te nem tartozol közéjük azt sajnálom. Õszintén.

#523658 hAliG Előzmény: #523623

Ne mossa össze a hülyítő klónhálózat embereit az évek óta itt jelen lévő, vagy a Pf-ről ide átjött, és évek óta normálisan fórumozó emberekkel!!!

Pontosan ez a probléma, hogy össze van mosva a kettő. Akármit írnak a fenti, nem klónhálózati emberek, ugyanazokat a provokatív hozzá(be)szólásokat kapják! Ugyanazokat a papagáj módon ismételt provokatív, értelmetlen hozzászólásokat.

Ha valaki értelmesen, logikusan megpróbál valami koncepciót gyártani (találgatni, hogy mi lehet), akkor egyből jön: "hol a mérleg?", "hitel napokon belül", "kiszorítás", "csőd elnapolás" stb. duma.

És ez folyamatosan vég nélkül ismétlődve, ezzel szétfloodolva az oldalt, vagy mondhatnám durvábban is, hogy széttrollkodva (szép magyar szó).