Akkor nyomhatok most már képet, ha Borska is fordult:
Bux 30perces:
Akkor nyomhatok most már képet, ha Borska is fordult:
Bux 30perces:
a 18165-60as dugót kihuzzák akkor akár nyitóközeli állapotig is lecsoroghatunk
fedezetnek veszik..otp telekom nagyot mozgott..még tartom a shortom 16,40kor meglátom..
ha belegondolsz ez lehet a kitörés korrekciója,sokan ugy vélhetik hogy a bux 17500as visszatesztje zajlik most ,és vételi lehetőséget látnak benne,ha nekik lesz igazuk felbirkozzák hatit is 18800ra,remélem most ők tévednek
Mondja már meg valaki, hogy az mire jó, hogy 18010ről feljövet nem volt egy vevő sem az emelkedésben hatiban, most hogy esünk 100kontival muszáj venni, meg 280ig venni kellett 240től fullra pakolni vételi könyvet 2kor?!
és az ok ami miatt fordultam: eurusd divergencia 4ós bontásban,hosszabb irányt vetíthet előre,evvel usdhuf talán töri az eső csártját ( brrrr ezt megelőlegeztem ) és ezen makrók fényében lehet hogy valóban a "CSAK" szócska (a kötvénycserére értve)lesz domináns pár napig hétig a külföldi piacokon,jöhet a csapkodás,és az irányváltás,én ezt várom......
kiderül
olyan vagyok mint a potyaleső halacskák :) rácsimpaszkodok valami irányra és megpróbálok előrébb jutni, hogy nem én mozgatom a piacot :) az tuti, szóval gurítsátok a 100as pakkokat mint a tekeversenyen :) had védjem a nullát,mert addig úgy sincs nyugalmam
.......távoli targetem 15500-600,de jó lenne lekísérni,ráadogatva
Én van úgy hogy a full kapacitás 1-2% át nyitom ki. (bezony, a sok játékpakk). kb15% volt a legnagyobb poziciom.
ohh nekem a full pakkom is csupán az ötöde ,hatoda a Te indulócsomagodnak :) 10esével kezdek,majd 5ösével szoktam ráadni ,de 20-30kontinál több már nagyon rég volt
az első aprócska próbashortok megnyíltak,Hathor :) ismét egy csónakban evezünk :)
hati longok zárva 200on durván 300pip plusz,feljebb vártam ,de ez esendőnek tűnik
persze amíg az olaj nem talál magára addig ez nehéz lesz...
Mol naposon nézve most teszteli vissza az 50-es mozgót, onnan én azért várnék még egy nekilódulást.
Na PMI is rossz lett.
Szépen kitöltötte emelkedő éket S&P:
Napos S&P:
Tőlem aztán A. is lehet, csak menjen még egy picit. :-P
Ezt hagyjuk... :D
Te nagyon elnézel vmit.. már C.pontot vársz B. helyett :D
Na várjál csak, engem kifelejtettél, én mikor kerülök sorra a kívánságlistán? ;-)