Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#523578 Hathor Előzmény: #523577

Ja az az elliottom, amit rajzolok hetek óta, amire azt mondtad utólag lehet csak rárajzolni, akkor voltunk nyakvonalnál, jobb váll előtt.

Nekem A.ponton B. előtt :D

Aztán csak meglett B. pont fel, meg le C.

#523577 Euroman Előzmény: #523572

a stooq-ot Te is használod.

Nem nagy cucc amit mondtam, nem vagyoké n guru, sajnos

Stooq eurhuf diagram 3m (3 hónap) bontásban. Nekem azon május közepén jobb váll, május-június határán a fej, június közepén másik váll, amiből most letört majdnem május eleji szintre...5 hónapos nekem semmit nem mond, éves bontás szerint innen akár vissza 300 fölé, de 276-ra is letörhet....280 környékén elkezdek tárazni sávosan...

#523575 Borska Előzmény: #523566

nem bánom én :) kamu vagy nem kamu :) legyen meg naponta a 20-30e hasznom rajta és felőllem azt csinálnak a mókás brókerek amit akarnak :) bár eddig támasztani látom,és lassan nullára tolják kis bankunkat is

#523572 Hathor Előzmény: #523569

Hát nagyon lassan a 283ad, de szerintem itt a vége, nem kéne ma elérni, 284.86 nálam most

Nem törhetjük le a nagy háromszöget ma.

Majd azt a fej-vállat mutasd már meg légyszi, ami miatt oda vártad.

Képet gondolom le tudsz menteni a monitorrol.

print screen, vagy jobb egér gomb, kép mentése más néven, utána előszeded paintbe a képet, belefirkálsz, lemented, és a kephost.comra feltöltöd.

#523566 Hathor Előzmény: #523562

hijj de megindult neked is a fantáziád, ahogy visszajöttünk egy kicsit ,-)

Mekkora kamu vételezések vannak már OTPben, alig tudják tartani vételi oldalt

#523565 Hathor Előzmény: #523552

Na hála égnek jönnek a vételi jelek OTPben 5555-4444, akkor ma lejjebb lesz reményeim szerint :D

usdhuf tökéletes kockáza…

#523562 Borska

usdhuf tökéletes kockázatkezelést jelző indikátor, amig a 4ó csökkenő trendcsatijába mozogva esik,és nem töri azt fölfelé,de ugy robbanva,alapos brutalitással,addig én nem várok rvpiaci esést sem

a csati alapján pedig usd belenyalhat a 220ba is,de remélem az csomot ránt a nyelvére....

addig long

nálam

gondod el ,ha most benne…

#523558 Borska

gondod el ,ha most benne vagyunk 500k -val ,és azt tudják ,látják, ilyen eladói oldalt ugy feltépnek hogy csörrenünk mint a lánc,ha valaki most piacin betenne 80-100 darabot,olyan sc-t indítana,hogy sisteregne....

Re: lk

#523551 Borska Előzmény: #523549

pontosan igy gondolom,lesz előjele a fordulónak,nem ma long holnap short,bizonytalanság ,rángatózás,remélem észrevehető és nem csak utólag feldolgozható és magyarázható jeleket küld

#523543 Borska Előzmény: #523534

őszintén remélem hogy igazad lesz , a longom stoppolódjon,nem is bánnám,erősebb vágy szól nekem a gyenge huf mellett,én is esést várok,csak indulna má el,ugy fordulok mint a szélkakas,abban a szent pillanatban, de ez mai nap,uhhhh komolyan ugy érzem csúnya szopatás is lehet

#523537 BudFox Előzmény: #523516

Megint megy itt a manipuláció...másképp nem rántották volna meg a forintot....szerintem a piac is követi majd előbb utóbb.

#523535 Borska Előzmény: #523526

ezzel a mennyiséggel a mai piacon valóban piacmozgatók lennénk nem is kicsit,de nem kis munka lenne ezt koordinálni és egyeztetve kezelni........

nem beszélve arról ha valami nagyobb és erősebb kutya erre rájönne,mert akkor nekünk reszeltek

...de az ötlet mindenképp megér egy átgondolást